Profili Im

AT_web_870x155_al.jpg (15)

Me platformën “Profili Im” je ti menaxheri i numrit tënd celular apo fiks kudo dhe në çdo kohë!

PROFILI IM MOBILE​
Informohu kudo e në çdo kohë nga web ose app për:​
Balancën e numrit tënd celular​
Ofertat që ke në përdorim​
Konsumin e trafikut për të gjitha ofertat aktive (format grafik)​
Rimbush kreditin tënd ose të një numri tjetër​
Transfero kredit nga numri yt drejt një tjetër numri ALBtelecom Mobile​
Aktivizo shërbime shtesë për t’u informuar mbi zhvillimet e aktualitetit​

PROFILI IM FIKS​
Informohu kudo e në çdo kohë nga web për:​​
Paketën dhe ofertat që ke aktive​
Kontrollo minutat e shpenzuara, shpejtësinë e internetit apo kanalet televizive të paketës tënde​
Merr informacion mbi 4 faturat mujore të fundit ose shkarkoi ato.​
Apliko per të blere paketat Internet/ALBtv, te cilat ALBtelecom ofron në treg.​
Njihu me shërbimin SuperFamilja dhe kontrollo anëtarët ALBtelecom Mobile, nëse jeni pjesë e
grupit SuperFamilja​.
Njihu me ofertat/promocionet qe ke aktive, ose regjistrohu per të perfituar prej tyre​.

Vizito këtu "Profili Im Mobile" apo këtu "Profili Im Fiks!

“Profili Im Mobile”, platforma zyrtare e ALBtelecom TANI vjen edhe si aplikacion për celularin tënd. Shkarkoje, regjistrohu thjesht dhe shpejt dhe përfito menjëherë 4 GB Internet 4G dhuratë!

 1.Aplikacioni mund të shkarkohet lehtësisht dhe pa asnjë pagesë nga sistemet operative iOS, Android dhe Windows.

 1. Dhurata e 4 GB Internet mund të përdoret për të lundruar në internet sipas zgjedhjes tënde.
 2. Paketa 4 GB dhuratë është e vlefshme për 28 ditë.
 3. Pas konsumimit të vëllimit të internetit të dhuruar, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
 4. Vëllimi i internetit do të shpenzohet sipas skemës 10 kB + 10 kB.
 5. Paketa 4 GB dhuratë është e vlefshme vetëm një herë për abonentët që regjistrohen për herë të parë në këtë aplikacion.
 6. Abonentët të cilët çinstalojnë aplikacionin apo bëjnë “reset” llogarinë e tyre nuk mund ta përfitojnë paketën 4 GB dhuratë nëse e instalojnë përsëri aplikacionin.
 7. Vëllimi i konsumuar i internetit mund të kontrollohet nëpërmjet aplikacionit.
 8. 4 GB-ët dhuratë kanë prioritet në konsum ndaj paketave të tjera 28/30 ditore, përveç paketave ditore dhe javore të cilat kanë prioritet mbi paketën 4 GB dhuratë.
 9. Interneti i konsumuar gjatë përdorimit të aplikacionit nuk do të tarifohet.
 10. Paketa 4 GB dhuratë nuk është e vlefshme në roaming.
 11. Për më shumë informacion mbi Terma dhe Kushte kliko këtu.

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport online ne Whatsapp dhe Viber në 0672000123, ose telefono Sherbimin e Klientit ne numrin 123.

1. Kjo platformë do të jetë e vlefshme vetëm për abonentët ALBtelecom rezidencialë/familjarë.
2. Dhurata me 50 minuta ndër/kombëtare është e vlefshme drejt
të gjithë operatorëve fiksë të tjerë (duke përjashtuar ALBtelecom fiks), operatorëve celularë kombetarë (Vodafone, Telekom Albania) si edhe drejt operatorëve ndërkombëtarë në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, Maqedoni, Mal I Zi, SHBA, Kanada,
Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Hungari, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Ceke. 
3. Minutat ndër/kombëtare dhuratë janë të vlefshme për 30 ditë.
4. Dhurata me 50 minuta ndër/kombëtare mund të përfitohet vetëm një here, për abonentët që regjistrohen për herë të parë në “Profili Im Fiks”.
5. 50 minutat ndër/kombëtare do te kenë prioritet në konsum ndaj minutave te perfshira te paketës suaj aktive/paketave të tjera me minuta.

Përditësuar: 28 Shkurt 2017