Fatura elektronike

E_Fatura.jpg

Me ane te sherbimit e-Fatura ju mund te merni me email faturen tuaj ALBtelecom dhe / ose Eagle Mobile.

Ju lutemi plotesoni formularin e regjistrimit me poshte.


Përditësuar: 12 Tetor 2016