Ndihmë dhe Suport

Telefono: 123 nga çdo numër ALBtelecom Mobile dhe Fiks.
Telefono: +355672000123 nga çdo telefon tjetër brenda apo jashtë Shqipërisë.
Telefono : +35542200123 nga çdo telefon tjetër brenda apo jashtë Shqipërisë.
Na kontakto Viber & WhatsApp : +355672000123
Na shkruaj në adresat: Rruga “Muhedin Llagami”, Kompleksi Square 21 dhe kujdesi_abonentit@albtelecom.al
Përditësuar: 17 Tetor 2016