Si ta përdor falas shërbimin ALBtelecom Wi-Fi?

Nëpërmjet SMS

Dergo një SMS FALAS me tekstin “WIFI” në numrin e shkurtër 55544 prej nga do të marrësh një kod ditor PIN. Këtë kod vendose në ndërfaqen e shërbimit dhe shijo lundrimin në rrjet.

Ose:

Nëpërmjet ndërfaqes së shërbimit

Përzgjidh “ALBtelecom” si emër wireless.

Hap shfletuesin (browser) dhe tek ndërfaqja e shërbimit vendos numrin tënd ALBtelecom Mobile e adresën e postës tënde elektronike (e-mail). Menjëherë do të marrësh kodin tënd ditor PIN me SMS.

Këtë kod vendose në ndërfaqen e shërbimit dhe shijo lundrimin në rrjet.


Sa jeni të kënaqur me përgjigjen?
Përditësuar: 17 Tetor 2016