Nuk mund të rimbush telefonin.

Formo direkt numrin 123 nga telefoni fiks apo ALBtelecom Mobile, për të kontaktuar Shërbimin tonë të Klientit. Aty do të marrësh informacionin e nevojshëm për problemin tënd me rimbushjen, si edhe çdo informacion tjetër për të cilin mund të kesh nevojë në lidhje ofertat dhe produktet tona më të fundit, shërbimin e internetit apo shërbimet fikse e mobile.

Mënyrat e kontaktit:

  • Telefono tek 123 nga çdo numër ALBtelecom Fiks apo Mobile
  • Telefono tek 00355 4 22 00123, ose 04 22 00123 nga të gjithë operatorët e tjerë kombëtarë.
  • Telefono 00355 4 22 00123 nga jashtë vendit.

Sa jeni të kënaqur me përgjigjen?
Përditësuar: 17 Tetor 2016