Si ta kthej numrin me parapagesë në numër me kontratë?

Për të kthyer numrin tënd me parapagesë në numër me kontratë, ti duhet të paraqitesh në një nga dyqanet ALBtelecom me një mjet identifikimi dhe të bësh një kërkesë për ndryshim të planit tënd tarifor.

Ndryshimi i planit nuk do të sjellë asnjë mungesë në shërbim.


Sa jeni të kënaqur me përgjigjen?
Përditësuar: 17 Tetor 2016