Ofertat e #SupereEnjte

Article Banner EN copy.png (1)

Këtë verë 🌞, çdo javë, çdo të enjte, të pret një surprizë...!
Përfito nga ofertat e #supereenjte dhe zbulo dhuratën tënde...

ALBtelecom Mobile me Parapagesë/Kontratë/Planet Control

  • Sille numrin në ALBtelecom
  • Përfito dhuratë

SuperMiks Internet

  • 8 Mbps: nga 1,500 Lekë, në 1,200 Lekë
  • 16 Mbps: nga 2,000 Lekë, në 1,700 Lekë
  • + dhuratë

SuperFamilja

  • 2 GB dhuratë për anëtarët mobile në momentin që bëhen pjesë e grupit SuperFamilja
  • Me vlefshmëri 30 ditë
  • Përfitohet vetëm një herë
  • + dhuratë

Përditësuar: 9 Korrik 2020