Transferimi i thirrjeve të fiksit në celular

Mos rri më në shtëpi për të pritur një telefonatë…

Tani mund t'i transferosh thirrjet e telefonit fiks në numrin tënd ALBtelecom Mobile, pa asnjë pagesë shtesë!

Nëpërmjet Shërbimit të Transferimit të Thirrjeve, telefonin fiks do ta kesh gjithmonë me vete!

Formo kodin e transferimit të thirrjeve nëpërmjet telefonit tënd fiks dhe shërbimi do të aktivizohet menjëherë:

 

  • Kur numri fiks është i zënë (duke kryer një telefonatë tjetër):

Aktivizim             *22*06xxxxxxxx# 

Çaktivizim           #22#

*22*vendos numrin drejt të cilit dëshiron t'i transferosh thirrjet#

 

  • Kur thirrja drejt numrit fiks nuk merr përgjigje për më shumë se 20 sekonda:

Aktivizim            *61*06xxxxxxxx#          

Çaktivizim          #61#

*61*vendos numrin drejt të cilit dëshiron t'i transferosh thirrjet#

 

  • Për të devijuar çdo thirrje të telefonit fiks në numrin tënd ALBtelecom Mobile:

Aktivizim           *57*06xxxxxxxx#

Çaktivizim         #57#

*57*vendos numrin drejt të cilit dëshiron t'i transferosh thirrjet#

  1. Ky shërbim ofrohet falas e ekskluzivisht për të gjithë abonentët e shërbimit të telefonisë fikse ALBtelecom.
  2. Nëse numri drejt të cilit janë transferuar thirrjet nuk është ALBtelecom Mobile  atëherë thirrjet do të tarifohen me tarifat përkatëse të telefonisë fikse.
  3. Nëse numri celular është duke përdorur shërbimin Roaming atëherë do të tarifohet me çmimet standarde të planit tarifor të cilit i përket.
  4. Aktivizimi i shërbimit mund të kryhet nëpërmjet kodit përkatës ose duke kontaktuar me Shërbimin e Klientit në 123 dhe në çdo dyqan ALBtelecom.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 21 Dhjetor 2016