Dëgjim / Artikulim

Article banners_Article Banner copy 2.png

Ke vështirësi për të folur apo për të dëgjuar?

Vetëm me një klik:

Rimbush direkt nga aplikacioni "Profili Im" duke shkarkuar menjëherë Profili Im nga celulary yt këtu e duke përfituar 5 GB dhuratë. Ndiq videon sesi mund të kryesh rimbushjen këtu!

Ose rimbush menjëherë këtu nga ALBstore!

  • Dhe mos harro! Sa herë rimbush nga aplikacioni “Profili Im”, shpërblehesh me internet BONUS!

    25 GB internet bonus për rimbushjen e parë

    2 GB për çdo rimbushje nga 300 - 499 Lekë
    5 GB për çdo rimbushje nga 500 - 999 Lekë
    15 GB për çdo rimbushje nga 1,000 Lekë e më shumë

Aktivizo menjëherë Paketën nga Profili Im në celular këtu

Paguaj apo kontrollo faturën për numrin tënd celular apo fiks direkt nga aplikacioni Profili Im në celularin tënd këtu.

Për t'u njohur me Ofertat e Dedikuara për ju, kliko këtu

Për t'u njohur me Tarifat Standarde në Celular, kliko këtu

Për t'u njohur me Tarifat Standarde në Fiks, kliko këtu

Nëse ke një ankesë, plotëso formularin këtu

Ose na shkruaj menjëherë duke klikuar këtu dhe do të gjesh zgjidhje i pari!

Agjentët tanë të dedikuar do të të ofrojnë ndihmë FALAS, 24 orë, në 7 ditë të javës.

Për t'u njohur me Termat dhe Kushtet e Kontratës së Pajtimit në Shërbimet Fikse ose Celulare, kliko këtu

Përditësuar: 29 Tetor 2021