ALBtelecom Special

Carousel&Article_AT_Special_Article Banner copy.png

Mjafton të jesh klient i ALBtelecom, mobile, internet në shtëpi, IPTV, apo telefoni fikse dhe pas çdo shërbimi, në aplikacionin Profili Im, gjen kodet e tua dhuratë në ALBtelecom Special.

Ti që je special, mund të përfitosh nga kodet dhuratë më poshtë:

Klinika Okulistike Italiane “Vista e Vita”: 30% zbritje për të gjitha ekzaminimet dhe produktet dhe 10% zbritje për ndërhyrjet me lazer.

Spitali Gjerman: 10% zbritje

Edenor Physiotherapy: 25% zbritje

Sigma: 20% zbritje në anëtarësimin në Sigurimin e Shëndetit dhe 10% zbritje në Sigurimin e Shëndetit të Familjes

Farmaci Imi: 10% zbritje

Taxi.al: 10% zbritje

...dhe shumë zbritje e dhurata të tjera nëse lexon më poshtë.

Për t'u njohur me Kushtet e Përdorimit dhe Afatet, kliko këtu

Për ty që ke një numër me parapagesë ALBtelecom Mobile:

  • Aktivizo një nga paketat Super standarde apo Super Pa limit dhe menjëherë sapo paketa të aktivizohet, do të pajisesh automatikisht me disa kode, nga një për secilin partner.
  • Sa më e madhe vlera e paketës së aktivizuar, aq më shumë kode do të marrësh. Dhe mund t’i përdorësh të gjitha.
Për t'u njohur me Kushtet e Përdorimit dhe Afatet, kliko këtu

 

Për ty që ke një numër me paspagesë ALBtelecom Mobile:

  • Mjafton të kesh aktive një nga paketat Super Smart, Super Smart + apo Control dhe automatikisht në datën 1 të çdo muaji do të pajisesh me disa kode, nga një për secilin partner.
  • Sa më i lartë pajtimi mujor, aq më shumë kode do të marrësh dhe mund t’i përdorësh të gjitha. Mjafton që të kesh paguar rregullisht faturat e tua.
Për t'u njohur me Kushtet e Përdorimit dhe Afatet, kliko këtu

 

Për ty që ke Internet në shtepi, IPTV apo, Telefon Fiks: 

  • Në datën 1 të çdo muaji do të pajisesh automatikisht me disa kode, nga një për secilin partner.
  • Sa më i lartë pajtimi mujor, aq më shumë kode do të marrësh dhe mund t’i përdorësh të gjitha. Mjafton që të kesh paguar rregullisht faturat e tua.

Për t'u njohur me Kushtet e Përdorimit dhe Afatet, kliko këtu

Kategoria Partneri Oferta
Blerje Online Bukinist 10% zbritje mbi çmimin e librit.
Top Shop Dhuratë për çdo blerje mbi 4,990 Lekë.
www.beba.al 10 % zbritje në të gjitha produktet ( përveç ushqimit të bebes ) 

 

Kategoria Partneri Oferta
Jetesë e Shëndetshme Baptiste Power Yoga Albania 50% zbritje në anëtarësimin tuaj të parë dhe 15% zbritje më pas.
Edenor 25% zbritje në të gjitha shërbimet.
Elite Medspa & Wellness 20% zbritje në të gjitha shërbimet.
FitFood 10% zbritje në të gjitha paketat e dietave.
Medspa 25% zbritje ne të gjitha shërbimet.
Farmaci Imi – 10% zbritje në çdo blerje + dhurata nga produktet  "Yves Rocher".
Poliklinika Emerald Dental 20% zbritje në të gjitha shërbimet.
German Hospital International 10% zbritje në të gjitha shërbimet diagnostikuese.
Klinika okulistike "Vista & Vita" 30% zbritje për ekzaminimet dhe produktet. 10% zbritje për ndërhyrjet me lazer.
Klinika logopedike "Kulluri" 10% zbritje për konsulten dhe trajtimin. 15% zbritje për vlerësim logopedik.
Silhouette 3,000 Lekë zbritje në paketën që dëshironi.
Sigma 20% zbritje në anëtarësim. 10% zbritje në Sigurim Shëndeti për Familjen. 30% zbritje në sigurimin e banesës.
Tirana Ring Center (Fit Express) 20% zbritje në abonimet 3/6/12 mujore.
Albpastrim 15% zbritje në të gjitha shërbimet.

 

Kategoria Partneri Oferta
Jeto Gjelbër Ecosoft Për çdo sistem filtrimi uji, FALAS Aero 360.  
Green Taxi 500 Lekë zbritje në rrugën Tiranë - Rinas apo Rinas - Tiranë (1,000 Lekë në total).

 

Kategoria Partneri Oferta
Blerje Teoren 8% zbritje në të gjitha produktet.
Top Shop Dhuratë për çdo blerje mbi 4,990 Lekë.
Sigma 10% - 50% zbritje në sigurimin e automjetit, pronës dhe shëndetit.
Kancelary Infinity  10% zbritje në të gjitha produktet.
Albsolution 15% zbritje në të gjitha produktet.
Piazza Italia 10% zbritje në koleksionin e ri.
Yves Rocher 30% zbritje në të gjitha produktet + dhuratë (përveç produkteve me stampë të gjelbër).

 

Kategoria Partneri Oferta
Udhëtime dhe Transport Sigma 50% zbritje në Sigurimin e Shëndetit në Udhëtim në Europë. 10-15% zbritje në Sigurimin e Automjetit.
Discover Albania 10% zbritje në të gjitha turet. 
Green Taxi 500 Lekë në shërbimin taksi. 
Taxi.al 10% zbritje.

 

Kategoria Partneri Oferta
Argëtim Food Zone - Ring Center 20% zbritje në çmimin e faturës.
Patinazh Paguani një biletë dhe të dytën e merrni falas.
Kinema 7D - Ring Center Paguani një biletë dhe të dytën e merrni falas.
Ringland - Ring Center Paguani një biletë dhe të dytën e merrni falas.
VR Games 33% -75 % zbritje në lojrat individuale dhe në grup.

 

Kategoria Partneri Oferta
Higjenë Albpastrim 15% zbritje në të gjitha shërbimet.
Albsolution 15% zbritje në të gjitha produktet. 

 

Kategoria Partneri Oferta
Edukim Universiteti Europian i Tiranës 25 -30% zbritje në të gjitha programet e studimit.
Tirana Training Center 10% zbritje në çmimin e të gjitha kurseve.
Albacademy 15% zbritje në të gjitha trajnimet.

 

Përditësuar: 13 Dhjetor 2021