SuperFibra Speciale Internet + IPTV Digitalb

Article banners_Article Banner copy 5.png

SOferta e dedikuar SuperFibra, për ty që je Special!

SuperFibra Internet Tarifa Mujore Standarde Tarifa Mujore me Ofertë
SuperFibra 16 Mbps 1,200 Lekë 1,000 Lekë
SuperFibra 30 Mbps 1,400 Lekë 1,300 Lekë
SuperFibra 100 Mbps 1,900 Lekë 1,400 Lekë
SuperFibra IPTV Digitalb Tarifa Mujore Standarde Tarifa Mujore me Ofertë
SuperFibra Digitalb Familjare 16 Mbps 2,300 Lekë 2,000 Lekë
SuperFibra Digitalb Familjare 30 Mbps 2,500 Lekë 2,100 Lekë
SuperFibra Digitalb Familjare 100 Mbps 3,000 Lekë 2,500 Lekë
SuperFibra Digitalb Premium 16 Mbps 3,800 Lekë 3,000 Lekë
SuperFibra Digitalb Premium 30 Mbps 4,000 Lekë 3,200 Lekë
SuperFibra Digitalb Premium 100 Mbps 4,500 Lekë 3,500 Lekë
 • Oferta është e velfshme për të gjithë abonentët e rinj në ALBtelecom që përzgjedhin një nga paketat e mësipërme me kontratë 24 mujore.
 • Pajisjet si modem dhe dekoder merren në përdorim pa pagesë.
 • Tarifa e Instalimit për këto paketa është 1,500 Lekë.

 1. Paketat mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom
 2. Për Klientët e rinj modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat SuperFibra është 1,500 Lekë.
 4. Për Klientët e rinj në IPTV me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Shërbimi internet në keto paketa mund të ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
 6. Për paketat me shpejtësi:
  • 16 Mbps - 30 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 5 Mbps pa limit.
  • 60 Mbps - 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. 
  • 500 Mbps - 1 Gbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1,5 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 10 Mbps pa limit.
 7. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.

 8. Shërbimi ofrohet në teknologjitë Fibër, wireless fiks, xDSL sipas mundësive të rrjetit ALBtelecom; ndërsa për shpejtësitë 500 Mbps dhe 1 Gbps ofrohen vetëm në teknologjinë Fibër.

 9. Për këto paketa, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 12 dhe 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 13 Dhjetor 2021