Mundësi punësimi

Pozicioni Data Apliko
Specialist pranë Skuadrës së Thesarit 20 Janar 2020 Apliko per Pozicionin
Credit Control Specialist 13 Janar 2020 Apliko per Pozicionin
Fixed Broadband Specialist 7 Janar 2020 Apliko per Pozicionin
Specialist për Funksionet e BSS 13 Dhjetor 2019 Apliko per Pozicionin
Teknik për Funksionet dhe Mirëmbajtjen në Terren 13 Dhjetor 2019 Apliko per Pozicionin
Specialist i Funksioneve dhe Mirëmbajtjes në Terren 13 Dhjetor 2019 Apliko per Pozicionin
Specialist i Menaxhimit të Sistemit 13 Dhjetor 2019 Apliko per Pozicionin
Teknik 10 Dhjetor 2019 Apliko per Pozicionin
Specialist/Specialist i Lartë për Zhvillimin e Software-ve 20 Nëntor 2019 Apliko per Pozicionin
Specialist për Aksesin në Rrjetin Fiks 4 Dhjetor 2019 Apliko per Pozicionin
Teknik 22 Nëntor 2019 Apliko per Pozicionin
Menaxher Projektesh 21 Nëntor 2019 Apliko per Pozicionin
Specialist për Analizën dhe Testimin BSS 20 Nëntor 2019 Apliko per Pozicionin
Promotion Specialist 6 Nëntor 2019 Apliko per Pozicionin
BSS Development Specialist / Senior Specialist 28 Tetor 2019 Apliko per Pozicionin
BSS Operation Team Leader/Team Manager 24 Tetor 2019 Apliko per Pozicionin
VAS Specialist/Senior Specialist 18 Tetor 2019 Apliko per Pozicionin
BSS Analyze and Testing Specialist 16 Tetor 2019 Apliko per Pozicionin
Regional Technician (Peshkopi) 14 Tetor 2019 Apliko per Pozicionin
IT Help Desk Specialist 8 Tetor 2019 Apliko per Pozicionin
Software Developer Senior Specialist 25 Shtator 2019 Apliko per Pozicionin
Sales Representative in Durrës   12 Shtator 2019 Apliko per Pozicionin
Network Monitoring Specialist 10 Shtator 2019 Apliko per Pozicionin
Software Developer Specialist 30 Korrik 2019 Apliko per Pozicionin
Sales Representative Tirana 15 Korrik 2019 Apliko per Pozicionin
Contact Center Specialist 15 Korrik 2019 Apliko per Pozicionin
Përditësuar: 18 Tetor 2016