Teknik Fibre (partneri ynë MAKHES)

Kompania jonë ka hapur vende vakante për pozicionin

Teknik Fibër

në të gjitha qytetet e Shqipërisë.

Qëllimi i pozicionit

Kryen instalimin ose mirëmbajtjen e rrjetit fundor me fibër optike nga kaseta e Kompanisë deri në ambjentin e klientit, në përputhje me kushtet teknike.

Detyrat kryesore

  • Identifikon problemin e mundshëm në terren dhe i jep zgjidhje.
  • Merr masa parandaluese për mbrojtjen e rrjetit, duke bërë mirëmbajtje të planifikuar të tij, në koordinim me procedurat e Kompanisë.

Aftësitë

  • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punës në skuadër.
  • I/e gatshëm të punojë jashtë orarit zyrtar të punës, kur është e nevojshme.

Arsimi

  • Arsimi i mesëm profesional konsiderohet përparësi.

Kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë online nëpërmjet faqes së internetit https://jobs.one.al/jobs

https://www.albtelecom.al/al/rreth-albtelecom/karriera/mundesi-punesimi/

ose duke derguar CV-në tuaj në adresat: hr@albtelecom.al ose jobs@one.al

Afati i aplikimeve është data 18 Nëntor, 2022.

Për ne është kënaqësi të intervistojmë të gjithë kandidatët të cilët plotësojnë kriteret e pozicionit.

GRUP I BURIMEVE NJERËZORE

Përditësuar: 11 Nëntor 2022