Misioni, Vizioni, Vlerat

Misioni:

Të kombinojmë teknologjinë dhe stilin e jetesës për ta pasuruar dhe lehtësuar jetën e klientëve tanë.

Vizioni:

ALBtelecom do të bëhet zgjedhja e parë për çdo shqiptar, duke harmonizuar besueshmërinë që lartësohet nga marka e tij historike me ofrimin e produkteve inovative dhe eksperiencën më të mirë konsumatore.

Vlerat:

Drejtësi, Inovacion, Orientim drejt Njerëzve, Shkathtësi, Qëndrueshmëri, Reputacion, Punë me Zemër

Përditësuar: 11 Tetor 2016