Njoftim i ALBtelecom Sh.A.

ALBtelecom njofton të gjithë abonentët e tij të telefonisë së lëvizsshme, se duke filluar nga data 25 mars 2019 paketat shtesë të internetit Extra Internet Mujore 200 dhe Extra Internet Mujore 400 nuk do të ofrohen më në treg. Dy paketa të reja interneti shtesë do të ofrohen me përfitimet si më poshtë:

Paketat Paketa shtesë e internetit 1 Paketa shtesë e internetit 2
Çmimi (me TVSH) 400 500
Internet 3G/4G 3 GB 4 GB
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë

Të gjithë pajtimtarët me parapagesë të cilët kanë të aktivizuar Paketën Extra Internet Mujore 200 dhe Extra Internet Mujore 400 në momentin e ndryshimit, do të vazhdojnë t'i përdorin këto paketa të pandryshuara deri në përfundimin e afatit të vlefshmërisë së tyre.

Këto paketa janë të vlefshme deri më datë 24 mars 2019.

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet tona ALBtelecom, ose telefononi Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 19 Shkurt 2019