Njoftim i kompanisë ALBtelecom Sh. A.

ALBtelecom njofton të gjithë abonentët e tij të telefonisë së lëvizshme, se duke filluar nga data 1 korrik 2020, tarifat roaming për pajtimtarët me parapagesë dhe paspagesë që udhëtojnë në një nga vendet e Ballkanit Perendimor (Bosnje dhe Herzegovinë, Mal i Zi, Maqedoni e Veriut, Serbi) dhe Kosovë, do të jenë si më poshtë:

Ballkani Perëndimor
Kosovë
Ballkani Perëndimor
Kosovë
Ballkani Perëndimor
Kosovë
Ballkani Perëndimor
Kosovë
Ballkani Perëndimor Kosovë
Tarifat Roaming Thirrje dalëse (Lekë/min) Thirrje hyrëse
(Lekë/min)
SMS Dalëse
(Lekë/SMS)
SMS Hyrëse
(Lekë/SMS)
Internet
(Lekë/MB)
Internet
(Lekë/MB)
Roam Like At Home+
Paketë aktive 30 ditore Super me parapagesë/Plan tarifor me paspagesë aktiv dhe njësitë nuk janë konsumuar
7.3 3.6 2.9 0 2.2 1
Tarifa Standarde PromoZone
Pa paketë aktive me parapagesë ose njësitë e paketës janë konsumuar/Planit tarifor i janë konsumuar njësitë.
22 3.6 8.8 0 13 11

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ose telefononi Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 25 Qershor 2020