Njoftim i Kompanisë ALBtelecom Sh.A. mbi kanalet ekstra RTSH

ALBtelecom njofton të gjithë abonentët e shërbimit IPTV me paketat Digitalb dhe Tring se duke filluar nga data 10 dhjetor 2020, kanalet ekstra RTSH do të mund të aktivizohen me pagesë për vetëm 60 Lekë në muaj.

Nëse je klient i platformës ALBtv, apo do të bëhesh, kanalet Extra RTSH (12 kanale) do të mund t'i ndjekësh si pjesë e platformës pa asnjë pagesë shtesë.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 27 Nëntor 2020