Njoftim i Kompanisë ALBtelecom Sh.a. mbi Roaming Ballkani Perëndimor

ALBtelecom njofton abonentët e telefonisë së lëvizshme se duke filluar nga data 1 korrik 2021, do të mund të përdorin FALAS shërbimin “Roam Like at Home” në Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni e Veriut, Serbi, Bosnjë & Hercegovinë. Klientët që kanë aktive një nga paketat 30 ditore standarde Super Start, Super 700 Pa Limit, Super 1100 Pa Limit, Super 1300 Pa Limit dhe Super 1900 Pa Limit, do të mund t’i përdorin njësitë e tyre (thirrje, SMS dhe internet) pa asnjë tarifë shtesë.

ALBtelecom rezervon të drejtën e përdorimit të Politikës së Përdorimit të Drejtë e cila mundëson përdorimin e shërbimit roaming në masën që parandalon përdorimin abuziv ose anormal në vendet e Ballkanit Perëndimor.

Për më shumë informacion, vizitoni dyqanet tona ose kontaktoni me Shërbimin tonë të Klientit në numrin 123.

Përditësuar: 2 Korrik 2021