Njoftim i shoqerise ALBtelecom Sh.a mbi mbarimin e ofertës promocionale të paketës Super 1100 Pa Limit

ALBtelecom njofton të gjithë abonentët e telefonisë së lëvizshme se nga data 16 gusht 2021, oferta promocionale e paketes Super 1100 Pa limit per bartjen e numrave dhe numrave të rinj nuk do të ofrohet më në treg. Të gjithë klientët që do ta kenë aktive promocionin në këtë datë, do të vijojnë ta përfitojnë deri në përfundim të vlefshmërisë së promocionit.

Për më shumë informacion, vizitoni dyqanet tona ALBtelecom, ose telefononi Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 27 Korrik 2021