Njoftim i shoqërisë ALBtelecom Sh.A.

Njoftim i shoqërisë ALBtelecom Sh.A.

ALBtelecom njofton të gjithë abonentët e tij të telefonisë së lëvizshme, se duke filluar nga data 14 Shkurt 2019 paketa ditore dhe javore standarde do të ndryshojnë me përfitimet si më poshtë:

Paketat Paketa Ditore Paketa Javore
Cmimi (me TVSH) 150 500
Minuta Kombëtare (përfshire rrjetet fikse të tjerë) 150 300
Minuta drejt rrjetit ALBtelecom Fiks 150 300
SMS Kombëtare 150 300
Internet 3G/4G 250 MB 1 GB
Vlefshmëria 24 orë 7 ditë

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ose telefononi Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 11 Janar 2019