Njoftim mbi dy Paketa të reja, Super Start dhe Ekstra Kombëtare 350

ALBtelecom njofton të gjithë abonentët e telefonisë së lëvizshme se duke filluar nga data 11 maj 2021, do të ofrojë për të gjithë klientët mobile me parapagesë, paketën e re shtesë me minuta kombëtare Ekstra 350, me përfitimet si më poshtë:

Paketa Kombëtare Ekstra 350
Cmimi 450 Lekë
Minuta Kombëtare 350
Vlefshmëria 30 ditë

Ndërkohë, duke filluar nga data 17 maj 2021, ALBtelecom do të ofrojë për të gjithë klientët mobile me parapagesë, paketën e re 30 ditore Super Start me përfitimet si më poshtë:

Super Start
Çmimi 500 Lekë
Minuta kombëtare 150
Minuta drejt ALBtelecom Fiks 300
SMS kombëtare 150
Internet (3G/4G) 100 MB​
Vlefshmëria 30 Ditë
Promo Internet (Muajin e parë) Internet Pa Limit

Për më shumë informacion, vizitoni dyqanet tona ALBtelecom, merrni suport me chat online, merrni suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefononi Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 10 Maj 2021