Shijo verën me lojëra online!

Zgjidh tani një nga paketat SuperFibra Internet me super çmim dhe luaj e lundro pafund me internet që nuk ndalon!

SuperFibra Internet
Shpejtësia Çmimi i Ofertës
16 Mbps
1,200 900 500 Lekë
30 Mbps
1,400 1,100 700 Lekë
60 Mbps
1,700 1,200 800 Lekë
100 Mbps
1,900 1,500 1,100 Lekë

*Çmimi i zbritur është i vlefshëm nëse je SuperFamilja, me të paktën 2 anëtarë mobile në grup sepse me SuperFamilja përfiton për çdo anëtar.

*Oferta është e vlefshme vetëm në Durrës, Vlorë, Sarandë, Kavajë, Orikum, Pogradec, Shëngjin, Peqin, Kukës, Peshkopi, Himarë, Ksamil, Berat, Kuçovë.

*Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

*Kjo ofertë është për një periudhë të limituar kohore.

Përditësuar: 2 Qershor 2021