RRJETI ALBTELECOM & ONE

440814733-article-banner-alb.jpg

Rrjeti Mobile dhe Fibër më i madh në Shqipëri, me mbulim dhe shpejtësi maksimale, në çdo skaj të vendit!

ALBtelecom dhe ONE, të parët operatorë që ofrojnë shërbime telekomunikacioni në Shqipëri, tashmë bashkëpunojnë, për të ofruar produkte e shërbime të kombinuara dhe një përvojë më të mirë komunikimi.

Rrjeti mobile i ONE, me teknologjinë 4G+ të Evoluar, ofron mbulimin më të gjerë në Shqipëri, shpejtësi interneti deri në 1.2 Gbps dhe cilësi maksimale zëri në telefonata përmes VoLTE. Pas më shumë se 25 vitesh në treg, ONE vjen më i fuqishëm dhe me teknologjitë më të avancuara, i gatshëm për t’u dhënë abonentëve komunikimin më cilësor.

Rrjeti Fiks i ALBtelecom, me infrastrukturën më solide të fibrës optike, i pranishëm në 85% të territorit, është zgjedhja më e mirë për shqiptarët. ALBtelecom ka një histori 110 vjeçare, pasuruar vit pas viti me një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh interneti, IPTV-je dhe telefonie fikse.

“Rrjeti mobile i ONE vlerësohet në 2021 për përvojën më të mirë të klientit në Shqipëri, pasi ofron mbulimin më të mirë në brezin e gjerë dhe shpejtësinë më të lartë të shkarkimit nga interneti sipas standardeve ndërkombëtare. Nga teknologjia 4G+ dhe siguria e saj përfitojnë të gjithë qytetarët. Rrjeti Fiks i ALBtelecom vlerësohet si rrjeti me shtrirjen më të gjerë të fibrës, që garanton një përvojë të pakrahasueshme për internet, IPTV dhe fiks. One dhe ALBtelecom janë të vendosur të vazhdojnë investimet për t’u konfirmuar si zgjedhja e parë për komunikim të kombinuar në Shqipëri”.​​

Emil Georgakiev, Drejtor Ekzekutiv

Ne ju dëgjojmë, ju mbështesim, ju shoqërojmë kudo, me cilësi dhe profesionalizëm.

  • 98.5% mbulim më i gjërë 4G në Shqipëri
  • 85% prezencë me fibër
  • Shpejtësi më e lartë e shkarkimit deri në 1.2 Gbps ne mobile dhe deri në 1 Gbps në fiks.
  • 7X mbulim më të mirë në ambiente të brendshme
  • Cilësi dhe shpejtësi e zërit VoLTE, kudo.
  • Shpejtësi më e mirë e lundrimit në internet.
  • Performancë më e lartë e ekzekutimit të videove.
  • Rrjet më i sigurt

Zbulo ofertat më të fundit dhe përjeto eksperiencën në Rrjetet ALBtelecom & ONE:

*Rrjeti me mbulimin më të gjerë në Shqipëri i referohet rrjetit One Mobile dhe dhe rrjetit ALBtelecom Fibër, pjesë e grupit 4iG.

*Shpejtësia 1,2 Gbps është arritur pranë stadiumit Arena Kombëtare, testuar në kushtet e një konfigurimi optimal të rrjetit One dhe teknologjisë 4G+ në Samsung Galaxy Note 9.

*Mbulimi me fibra optike i referohet pranisë aktuale në mbi 85% të rajonit të vendit.

Përditësuar: 11 Tetor 2016