Njoftime për Media 2016

ALBtelecom nderohet me çmimin Sipërmarrja Inovatore e Vitit

Kompania ALBtelecom nderohet me çmimin “Bleta e Artë” 2016, në kategorinë “Sipërmarrja Inovative e vitit”, për zgjidhjet inovative të ofruara përmes platformës së biznesit “Smart Business”.

Përditësuar: 29 Dhjetor 2016

Teatri i Metropolit dhe ALBtelecom një bashkëpunim i frytshëm në mbështetje të artit

Në këtë sezon artistik ALBtelecom ka qenë më pranë artit, nëpërmjet bashkëpunimit me Qendrën Kulturore Tirana (Teatri i Metropolit). Në kuadër të përgjegjësisë sociale, kjo kompani i jep një rëndësi të veçantë promovimit të artit dhe kulturës shqiptare, për të qenë më afër komunitetit.

Përditësuar: 28 Dhjetor 2016

ALBtelecom merr çmimin e cilësisë "SAP Quality Award"

Kompania numër një e telekomunikacionit në Shqipëri, ALBtelecom, është përzgjedhur fituese e çmimit “SAP Quality Award” për Evropën Juglindore në kategorinë e Transformimit të Biznesit.

Përditësuar: 28 Dhjetor 2016

ALBtelecom Fan Zone kthen sheshet e qyteteve në "mini-stadiume" për fansat e Kombëtares

Edhe këtë verë ALBtelecom zgjedh të jetë pranë abonentëve, sidomos fansave të sportit, duke i mundësuar një hapësirë të veçantë siç është “ALBtelecom Fan Zone”. Nga data 10 Qershor, ALBtelecom ka ngritur “mini-stadiume” në disa qendra qytetesh, për të ndjekur ndeshjet në një shoqëri të mirë si edhe për t’u argëtuar me të gjithë familjen.

Përditësuar: 28 Dhjetor 2016

Loja Promocionale ALBtv shpërblen abonentët ALBtelecom

Sezoni veror ka nisur me traditën e surprizave të ALBtelecom, kompanisë së vetme në Shqipëri që ofron të gjitha shërbimet e telekomunikacionit në një pikë të vetme.

Përditësuar: 28 Dhjetor 2016
Përditësuar: 28 Dhjetor 2016