Njoftime për Media 2017

Thirrje e Asamblesë së Përgjithshme të Aksionarëve të ALBtelecom Sh.a

Kemi kënaqësinë t’Ju njoftojmë mbledhjen e ardhshme të Asamblesë së Përgjithshme të Albtelecom sh.a.

Përditësuar: 3 Korrik 2017

ALBtelecom nderohet me çmimin “Best Telco Cloud Partnership " në forumin Telco Cloud mbajtur në Londër.

Eventi më i madh i përvitshëm i teknologjisë Cloud i njohur si Telco Cloud Forum u mbajt më 25 dhe 26 prill, në Londër. Në këtë event pasqyrohen të gjitha zhvillimet dhe risitë e ofruara nga kompanitë e telekomunikacionit në tregjet e tyre respektive përsa i përket implementimit dhe përditësimit të vazhdueshëm të teknologjisë Cloud.

Përditësuar: 10 Maj 2017
Përditësuar: 23 Shkurt 2017