Na ndiq në #SUPERstacionin me #INTERNETpërtëgjithë

cities-fb-cover- 21 - 28 maj.png

ALBtelecom prezanton risinë e tij më të fundit: SUPER Stacionin!

Rrugëtimi maratonë do të sjellë Wi-Fi FALAS në çdo shesh publik në Shqipëri dhe do t'ju mundësojë të prekni nga afër botën dixhitale përmes platformës #INTERNETPERTEGJITHE!

SUPER Stacioni do jetë pikëtakimi i të gjithëve gjatë stinës së verës, pasi ai do të sjellë në çdo ndalesë të tijën koncerte, muzikë, lojëra, futboll, filma dhe dhurata.

Një hapësirë e veçantë u kushtohet edhe atyre që kanë pasion teknologjinë dhe risitë më të fundit të botës dixhitale; hapësirë kjo e kompletuar përmes trajnimeve të dedikuara për çdo kategori të popullsisë.

Me#INTERNETPERTEGJITHE, ALBtelecom vjen pranë jush për t'ju njohur me transformimin e vërtetë dixhital në vend.

Falë ALBtelecom, kjo verë do jetë plot me #SUPERmuzike, #SUPERargetim dhe #SUPERteknologji, për të gjithë!

Përditësuar: 15 Maj 2018