Bilgen Aldan, CEO e ALBtelecom e para grua në krye të Dhomës Ndërkombëtare të Tregtisë.

Bilgen Aldan, Drejtoresha e Përgjithshme e ALBtelecom është zgjedhur ditën e djeshme, gjatë takimit të Asamblesë së Përgjithshme, Kryetare e Bordit Ekzekutiv të Dhomës Ndërkombëtare të Tregtisë. Emërimi i Znj. Aldan shënon një moment historik për ICC Albania, duke u bërë gruaja e parë që kryeson këtë organizatë biznesi.

Bilgen Aldan iu bashkua ALBtelecom në muajin shkurt 2021, pas përvojës në industri të tilla si telekomunikacioni, sistemi bankar dhe mediat digjitale në Turqi.

Në fjalën e saj pas emërimit Znj. Aldan u shpreh:
“Jam shumë e nderuar dhe e kënaqur dhe që jam zgjedhur Kryetare e Bordit Ekzekutiv i ICC Albania. Së bashku me Bordin do të përdorim të gjitha energjitë tona për të promovuar dhe mbrojtur interesat e bizneseve, duke synuar përmirësimin e mëtejshëm të klimës së biznesit dhe zhvillimin ekonomik të Shqipërisë.”

Dhoma Ndërkombëtare e Tregtisë është forumi më i madh i kompanive të biznesit dhe drejtuesve të suksesshëm në tregun shqiptar dhe kryesimi i tij nga një grua shënon një tjetër progres për vetë kontributin e gruas në vendimarrje në Shqipëri.

Përditësuar: 16 Shtator 2021