Tahsin Yılmaz

Chief Executive Officer & Board Member

Tahsin Yılmaz

Drejtor i Përgjithshëm dhe Anëtar Bordi

Tahsin Yılmaz u diplomua në vitin 1989 në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme, Departamenti Elektrik dhe Elektronik.

Ai filloi në të njëjtin vit karrierën e tij si Inxhinier në Turk Telekom. Në vitet në vijim ai u emërua në pozicione të ndryshme menaxheriale, si në operatorët GSM Turkcell, Vodafone Turkey dhe Avea.

Pas punës për NOKIA në Arabinë Saudite, ai iu bashkua Oger Telecom Group, duke iu futur eksperiencës së tijë më të mirë ekzekutive, ku shërbeu 6 vjet si Drejtor Ekzekutiv i TTNET dhe Turk Telekom, dhe 3 vjet si Këshilltar i Presidentit të Kompanisë. Z. Yılmaz ka qënë gjithashtu anëtar i Bordit të Drejtorëve në disa kompani nëndegë të Turk Telekom.

Që nga Nëntori 2016, Z. Yılmaz punon si Drejtor i Përgjithshëm dhe Anëtar Bordi i ALBtelecom.

Përditësuar: 21 Dhjetor 2016