Këshilli i Administrimit dhe Administratori

​​​​​

Aladin Ádám Linczényi

Kryetar i Këshillit të Administrimit​​
Shiko Profilin
​​
​​​​​​​

Péter Krisztián Fekete

Nënkryetar i Këshillit të Administrimit​​​
Shiko Profilin​
​​​​​​​​

Ervin Shpori

Administrator
Shiko Profilin​
​​​​

Csaba Ferenc Thurzó

Anëtar i Këshillit të Administrimit
Shiko profilin
​​​​​​​​​​​

Laszlo Blenessy

Anëtar i Këshillit të Administrimit
Shiko Profilin​​
​​​​​

​​​

​​​​​​

Irida Peci

Anëtar i Këshillit të Administrimit
Shiko Profilin
​​​​​

​​​

​​

Përditësuar: 11 Tetor 2016