Tahsin Yılmaz

Anëtar Bordi

Anëtar Bordi

Tahsin Yılmaz u diplomua në vitin 1989 në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme, Departamenti Elektrik dhe Elektronik.

Ai filloi në të njëjtin vit karrierën e tij si Inxhinier në Turk Telekom. Në vitet në vijim ai u emërua në pozicione të ndryshme menaxheriale, si në operatorët GSM Turkcell, Vodafone Turkey dhe Avea.

Pas punës për NOKIA në Arabinë Saudite, ai iu bashkua Oger Telecom Group, duke iu futur eksperiencës së tijë më të mirë ekzekutive, ku shërbeu 6 vjet si Drejtor Ekzekutiv i TTNET dhe Turk Telekom, dhe 3 vjet si Këshilltar i Presidentit të Kompanisë. Z. Yılmaz ka qënë gjithashtu anëtar i Bordit të Drejtorëve në disa kompani nëndegë të Turk Telekom.

Z. Yılmaz ka mbajtur postin e Drejtorit të Përgjithshëm nga muaji nëntor 2016 deri në muajin shkurt 2021 dhe vijon të japë kontributin e tij si anëtar bordi.

Përditësuar: 8 Maj 2017