Business SuperMiks - ALBtv Tring

870X155 AL TRING.jpg

Me Paketat SuperMiks Business të ALBtv me kanalet Tring, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

Paketat SuperMiks Business ALBtv
Shpejtësia e Internetit (download) Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
8 Mbps 1,700 Lekë 2,200 Lekë 2,700 Lekë
16 Mbps 2,400 Lekë 2,700 Lekë 3,200 Lekë
30 Mbps 3,000 Lekë 3,300 Lekë 3,600 Lekë
50 Mbps 3,500 Lekë 3,800 Lekë 4,100 Lekë
100 Mbps 4,100 Lekë 4,400 Lekë 4,700 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Dhe nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Business Fiks Ekstra:

Business Fiks Ekstra 1 Business Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​

Nr. Tring Bazë Tring e Plotë
1 Info Channel Info Channel
2 Vizion Plus Vizion Plus
3 TVSH TVSH
4 Ora News Ora News
5 Living Living
6 JollyHD JollyHD
7 3 Plus 3 Plus
8 SMILE SMILE
9 Kanali7 Muse
10 Mediaset Italia Kanali7
11 CLICK Mediaset Italia
12 Tring Shqip CLICK
13 TTring Tring Shqip
14 Tip TV TTring
15 Kids Tip TV
16 Tring Max Kids
17 Tring Life Tring Super
18 Fantasy Tring Max
19 Euro Channel Tring Life
20 TVWorld Tring Comedy
21 English Club Fantasy
22 Club TV Euro Channel
23 BBF Tring History
24 Elrodi Tring Planet
25 Tema TV TVWorld
26 Tirana TV Travel Channel
27 Egnatia Real Time
28 Adria Net English Club
29 Apollon TV RTSH ART
30 RTK RTSH Muzik
31 KTV Club TV
32 RTV 21 BBF
33 RTV 21 Plus Folk Plus
34 Era TV Elrodi
35 TsportNews Tema TV
36 Telesport Tirana TV
37 RAI 1 Egnatia
38 RAI 2 Adria Net
39 Rete4 Apollon TV
40 Canale 5 RTK
41 Italia 1 KTV
42 La 7 RTV 21
43 EuroStar RTV 21 Plus
44 Euro D Era TV
45 ANT1 RTSH Sport
46 Hayat Plus TsportNews
47 France 24 EN Sport 1 HD
48 TV5 Monde Sport 2 HD
49 Super RTL Sport 3 HD
50 RTL 2 Sport 4 HD
51 ZDF HD Telesport
52 EuroNews MotorsTV
53 BBC WORLD RAI 1
54 CNN RAI 2
55 Deutsche Welle  RAI 3
56 Al Jazeera Balkan Rai Gulp
57 World Fashion TV Rete4
58 Fine Living Canale 5
59 Food Network Italia 1
60 Cartoon Network Rai News 24
61 Desire Rai Storia
62 Zjarr Tv La 7
63 Channel One NTV
64 Shenja TV ATV Avrupa
65 Real TV  EuroStar
66   Euro D
67   ANT1
68   BN Music
69   OBN ID
70   Hayat Plus
71   Hayat Folk
72   France 24 EN
73   France 24 FR
74   TV5 Monde
75   Arte HD
76   RTL
77   Super RTL
78   RTL 2
79   RTL Nitro
80   Vox ID
81   DAS Erste
82   ZDF HD
83   TVE
84   RTP International
85   EuroNews
86   CNBC Europe
87   BBC WORLD
88   CNN
89   Deutsche Welle 
90   Al Jazeera INT
91   Al Jazeera Balkan
92   RT
93   Fashion Europe HD
94   Fashion ONE
95   World Fashion TV
96   Fine Living
97   Food Network
98   Luxe TV
99   BBC Earth
100   Cartoon Network
101   Boomerang
102   Bunga Bunga
103   Desire
104   Bizarre
105   SPORT 1 HD
106   SPORT 2 HD
107   SPORT 3 HD
108   SPORT 4 HD
109   Zjarr Tv
110   Channel One
111   Shenja TV
112   Real TV 
 • Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të dyja shërbimet paguhen në një faturë.
 • Paketat ALBtv mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom.
 • Instalimi është falas për të gjithë abonentët e rinj në këto paketa. 
 • Për Klientët e rinj në ALBtv, modemi xDSL jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Ndeshjet e Champions League do të mund të ndiqen ekluzivisht nga abonentët e ALBtelecom duke përzgjedhur midis paketave të listuara.
 • Shërbimi internet në paketat ALBtv mund të ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 • Ngarkimi (upload) për paketat ALBtv është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 • Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 500 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 8 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV, nëse keni bërë një kombinim të tillë.
 • Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 • Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 • Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 • Per paketat ALBtv, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më tepër informacion rreth shërbimeve tona Smart Business ju ftojmë të na kontaktoni në Shërbimin e Dedikuar në numrin 042200149, ose të na shkruani në adresën elektronike Corporate@albtelecom.al

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania, Plus), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Ceke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më tepër informacion rreth shërbimeve tona Smart Business ju ftojmë të na kontaktoni në Shërbimin e Dedikuar në numrin 042200149, ose të na shkruani në adresën elektronike Corporate@albtelecom.al

Përditësuar: 18 Shtator 2017