Paketat SuperFibra Internet

430584576-superfibra_article_banner_al-02.jpg

Shpejtësia (shkarkim/ngarkim) Internet
60/30 Mbps 1,300 Lekë
100/50 Mbps 1,600 Lekë
300 /50 Mbps 2,200 Lekë
1024 /100 Mbps 4,800 Lekë
  • Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat SuperFibra është 1,500 Lekë.
  • Për klientët e rinj, modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë për kontratat 12 dhe 24 mujore.
  • Shërbimi ofrohet në teknologjinë Fibër.
Përditësuar: 30 Shtator 2022