Business SuperMiks  FIBËR - ALBtv Tring

Me Paketat SuperMiks Fibër të ALBtv me kanalet Tring, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur Internetin më të shpejtë me teknologjinë e fibrës optike!

Internet me fibër, IPTV e telefoni fikse, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

SuperMiks Fibër ALBtv Tring
Shpejtësia e Internetit (shkarkim)​ Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
8 Mbps 1,900 Lekë 2,500 Lekë 3,000 Lekë
16 Mbps 2,600 Lekë 3,000 Lekë 3,500 Lekë
30 Mbps 3,200 Lekë 3,600 Lekë 3,900 Lekë
50 Mbps 3,700 Lekë 4,100 Lekë 4,400 Lekë
100 Mbps 4,300 Lekë 4,700 Lekë 5,000 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks Fiber mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë 500 Lekë
Nr. kanalesh  Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë Nr. kanalesh  Kanale të vlefshme për çdo paketë Tring​
1 INFO INFO INFO 200  RTSH 1 HD​​ 
2 Vizion + Vizion + Vizion + 201  RTSH 2 HD​
3 Klan HD Klan HD Klan HD 202  RTSH 3 HD​ 
4 Klan Plus HD Klan Plus HD Klan Plus HD 203  RTSH Sport​ 
5 TVSH TVSH TVSH 204  RTSH Muzikë​ 
6 ORA NEWS ORA NEWS ORA NEWS 205   RTSH Film​
7 FAX News FAX News FAX News 206   RTSH Shqip​
8 Living Living Living 207  RTSH 24 Lajme​ 
9 JollyHD JollyHD JollyHD 208   RTSH Kuvend​
10 3 Plus 3 Plus 3 Plus 209  RTV Korça​ 
11 SMILE SMILE SMILE 210  RTV Gjirokastra​ 
12 Kanali7 Kanali7 Muse    
13 Mediaset Italia CLICK Kanali7    
14 CLICK Tring Shqip Mediaset Italia    
15 Tring Shqip TTring CLICK    
16 TTring Tip TV Tring Shqip    
17 Tip TV Kids TTring    
18 Kids Tring Max Tip TV    
19 Tring Max Tring Life Kids    
20 Tring Life Fantasy Tring Super    
21 Fantasy Euro Channel Tring Max    
22 Euro Channel TVWorld Tring Life    
23 TVWorld English Club Tring Comedy    
24 English Club BBF Fantasy    
25 BBF Elrodi Euro Channel    
26 Elrodi Tema TV Tring History    
27 Tema TV Tirana TV Tring Planet    
28 Tirana TV Egnatia TVWorld    
29 Egnatia Adria Net Travel Channel    
30 Adria Net Apollon TV Real Time    
31 Apollon TV RTK English Club    
32 RTK KTV RTSH ART    
33 KTV RTV 21 RTSH Muzik    
35 RTV 21 RTV 21 Plus BBF    
36 RTV 21 Plus Era TV Folk Plus    
37 Era TV TsportNews Elrodi    
38 TsportNews Sport 1 HD Tema TV    
39 Telesport Sport 2 HD Tirana TV    
40 RAI 1 Sport 3 HD Egnatia    
41 RAI 2 Sport 4 HD Adria Net    
42 Rete4 Telesport Apollon TV    
43 Canale 5 RAI 1 RTK    
44 Italia 1 RAI 2 KTV    
45 La 7 Rete4 RTV 21    
46 EuroStar Canale 5 RTV 21 Plus    
47 Euro D Italia 1 Era TV    
48 ANT1 La 7 RTSH Sport    
49 Hayat Plus EuroStar TsportNews    
50 France 24 EN Euro D Sport 1 HD    
51 TV5 Monde ANT1 Sport 2 HD    
52 Super RTL Hayat Plus Sport 3 HD    
53 RTL 2 France 24 EN Sport 4 HD    
54 ZDF HD TV5 Monde Telesport    
56 EuroNews Super RTL RAI 1    
57 BBC WORLD RTL 2 RAI 2    
58 CNN ZDF HD RAI 3    
59 Deutche Welle EuroNews Rai Gulp    
60 Al Jazeera Balkan BBC WORLD Rete4    
61 World Fashion TV CNN Canale 5    
62 Fine Living Deutche Welle Italia 1    
63 Food Network Al Jazeera Balkan Rai News 24    
64 Cartoon Network World Fashion TV Rai Storia    
65 Desire Fine Living La 7    
66 Zjarr Tv Food Network NTV    
67 Channel One Cartoon Network ATV Avrupa    
68 Shenja TV Desire EuroStar    
69 Real TV Zjarr Tv Euro D    
70 HITV Channel One ANT1    
71   Shenja TV BN Music    
72   Real TV OBN ID    
73   HITV Hayat Plus    
74     Hayat Folk    
75     France 24 EN    
76     France 24 FR    
77     TV5 Monde    
78     Arte HD    
79     RTL    
80     Super RTL    
81     RTL 2    
82     RTL Nitro    
83     Vox ID    
84     DAS Erste    
85     ZDF HD    
86     TVE    
87     RTP International    
88     EuroNews    
89     CNBC Europe    
90     BBC WORLD    
91     CNN    
92     Deutche Welle    
93     Al Jazeera INT    
94     Al Jazeera Balkan    
95     RT    
96     Fashion Europe HD    
97     Fashion ONE    
98     World Fashion TV    
99     Fine Living    
100     Food Network    
101     Luxe TV    
103     Cartoon Network    
104     Boomerang    
105     Bunga Bunga    
106     Desire    
107     Bizarre    
112     Zjarr Tv    
113     Channel One    
114     Shenja TV    
115     Real TV    
116     HITV    

 

 

 

 1. Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të dyja shërbimet paguhen në një faturë.
 2. Paketat SuperMix me teknologjine Fiber mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom ne zonat ku ka mbulim rrjeti.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat ALBtv Fiber eshte 3000 leke.
 4. Për Klientët e rinj në SuperMix Fiber, modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 6. Ndeshjet e Champions League do të mund të ndiqen ekluzivisht nga abonentët e ALBtelecom duke përzgjedhur midis paketave të listuara.
 7. Shërbimi internet në paketat SuperMix Fiber mund të ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 8. Ngarkimi (upload) për paketat ALBtv është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 9. Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 500 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 8 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV, nëse keni bërë një kombinim të tillë. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 10. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 11. Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 12. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 13. Per paketat ALBtv, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 14. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.
 • Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 • Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Gjermani, Maqedoni, Mali i Zi, SHBA, Kanada, Francë, Turqi, Angli, Bullgari, Hungari, Rumani, Belgjikë, Kinë, Spanjë, Suedi, Poloni dhe Republika Çeke
 • Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 • Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 • Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 • Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 • Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 • E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 • Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Përditësuar: 27 Mars 2019