Business SuperMiks  FIBËR - IPTV Tring

Supermiks IPTV_Article.png
Me Paketat SuperMiks Fibër IPTV me kanalet Tring, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur Internetin më të shpejtë me teknologjinë e fibrës optike!

Internet me fibër, IPTV e telefoni fikse, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

SuperMiks Fibër IPTV Tring
Shpejtësia e Internetit (shkarkim)​ Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
8 Mbps 1,900 Lekë 2,500 Lekë 3,000 Lekë
16 Mbps 2,600 Lekë 3,000 Lekë 3,500 Lekë
30 Mbps 3,200 Lekë 3,600 Lekë 3,900 Lekë
50 Mbps 3,700 Lekë 4,100 Lekë 4,400 Lekë
100 Mbps 4,300 Lekë 4,700 Lekë 5,000 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks Fiber mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë 500 Lekë
Nr. TRING Bazë Nr. TRING Bazë + Sport Nr. TRING e Plotë   Kanale të tjera të mundësuara nga ALBtelecom dhe RTSH
1 INFO 1 INFO 1 INFO    200 RTSH 1 HD​ 
2 Vizion + 2 Vizion + 2 Vizion +   201  RTSH 2 HD​ 
3 KlanHD 3 KlanHD 3 KlanHD   202  RTSH 3 HD​ 
4 KlanPlus 4 KlanPlus 4 KlanPlus   203  RTSH Sport​ 
5 TVSH 5 TVSH 5 TVSH   204  RTSH Muzikë 
6 RTV Ora Tring 6 RTV Ora Tring 6 RTV Ora Tring   205  RTSH Film 
7 FAX News 7 FAX News 7 FAX News   206  RTSH Shqip​ 
8 ABC News Tring 8 ABC News Tring 8 ABC News Tring   207  RTSH 24 Lajme​ 
9 Living 9 Living 9 Living   208  RTSH Kuvend ​ 
10 JollyHD 10 JollyHD 10 JollyHD   209  RTV Korça​ 
11 News 24 11 News 24 11 News 24   210  RTV Gjirokastra​ 
12 SMILE 12 SMILE 12 SMILE   214  RTSH Shkolla 
14 Kanali7 14 Kanali7 13 Muse      
15 Mediaset Italia 15 Mediaset Italia 14 Kanali7      
16 CLICK 16 CLICK 15 Mediaset Italia      
17 Tring Shqip 17 Tring Shqip 16 CLICK      
18 TTring 18 TTring 17 Tring Shqip      
19 Tip TV 19 Tip TV 18 TTring      
20 Kids 20 Kids 19 Tip TV      
22 Tring Max 22 Tring Max 20 Kids      
23 Tring Life 23 Tring Life 21 Tring Super      
25 Fantasy 25 Fantasy 22 Tring Max      
26 Kanal D Drama 26 Kanal D Drama 23 Tring Life      
27 Euro Channel 27 Euro Channel 24 Tring Comedy      
30 TVWorld 30 TVWorld 25 Fantasy      
33 English Club 33 English Club 26 Kanal D Drama      
36 Folklorit TV 36 Folklorit TV 27 Euro Channel      
37 BBF 37 BBF 28 Tring History      
39 Elrodi 39 Elrodi 29 Tring Planet      
40 Frame TV 40 Frame TV 30 TVWorld      
41 Club TV 41 Club TV 31 Travel Channel      
42 Tirana TV 42 Tirana TV 32 Real Time      
43 Apollon TV 43 Apollon TV 33 English Club      
44 RTK 44 RTK 34 RTSH Film      
45 KTV 45 KTV 35 RTSH Muzik      
46 RTV 21 46 RTV 21 36 Folklorit TV      
47 RTV 21 Plus 47 RTV 21 Plus 37 BBF      
48 TV Klan Kosova 48 TV Klan Kosova 38 Folk Plus      
49 Klan Macedonia Tring 49 Klan Macedonia Tring 39 Elrodi      
50 Report TV 50 Report TV 40 Frame TV      
51 TsportNews 51 TsportNews 41 Club TV      
56 City TV 52 Sport 1 HD 42 Tirana TV      
57 TRT World 53 Sport 2 HD 43 Apollon TV      
58 RAI 1 54 Sport 3 HD 44 RTK      
59 RAI 2 55 Sport 4 HD 45 KTV      
62 Rete4 56 City TV 46 RTV 21      
63 Canale 5 57 TRT World 47 RTV 21 Plus      
64 Italia 1 58 RAI 1 48 TV Klan Kosova      
67 La 7 59 RAI 2 49 Klan Macedonia Tring      
70 EuroStar 62 Rete4 50 Report TV      
71 Euro D 63 Canale 5 51 TsportNews      
72 ANT1 64 Italia 1 52 Sport 1 HD      
75 Hayat Plus 67 La 7 53 Sport 2 HD      
77 France 24 EN 70 EuroStar 54 Sport 3 HD      
79 TV5 Monde 71 Euro D 55 Sport 4 HD      
82 Super RTL 72 ANT1 56 City TV      
83 RTL 2 75 Hayat Plus 57 TRT World      
87 ZDF HD 77 France 24 EN 58 RAI 1      
90 EuroNews 79 TV5 Monde 59 RAI 2      
92 BBC WORLD 82 Super RTL 60 RAI 3      
93 CNN 83 RTL 2 61 Rai Gulp      
94 Deutche Welle 87 ZDF HD 62 Rete4      
96 Al Jazeera Balkan 90 EuroNews 63 Canale 5      
101 Fine Living 92 BBC WORLD 64 Italia 1      
102 Food Network 93 CNN 65 Rai News 24      
104 Cartoon Network 94 Deutche Welle 66 Rai Storia      
107 Desire 96 Al Jazeera Balkan 67 La 7      
113 Adria Net 101 Fine Living 68 NTV      
114 Zjarr Tv 102 Food Network 69 ATV Avrupa      
115 ORA News Tring 104 Cartoon Network 70 EuroStar      
116 Shenja TV 107 Desire 71 Euro D      
117 Real TV 113 Adria Net 72 ANT1      
118 HITV 114 Zjarr Tv 73 BN Music      
121 3 Plus 115 ORA News Tring 74 OBN ID      
    116 Shenja TV 75 Hayat Plus      
    117 Real TV 76 Hayat Folk      
    118 HITV 77 France 24 EN      
    121 3 Plus 78 France 24 FR      
        79 TV5 Monde      
        80 Arte HD      
        81 RTL      
        82 Super RTL      
        83 RTL 2      
        84 RTL Nitro      
        85 Vox ID      
        86 DAS Erste      
        87 ZDF HD      
        88 TVE      
        89 RTP International      
        90 EuroNews      
        91 CNBC Europe      
        92 BBC WORLD      
        93 CNN      
        94 Deutche Welle      
        95 Al Jazeera INT      
        96 Al Jazeera Balkan      
        97 RT      
        98 Fashion Europe HD      
        99 Fashion ONE      
        101 Fine Living      
        102 Food Network      
        103 Luxe TV      
        104 Cartoon Network      
        105 Boomerang      
        106 Bunga Bunga      
        107 Desire      
        108 Bizarre      
        113 Adria Net      
        114 Zjarr Tv      
        115 ORA News Tring      
        116 Shenja TV      
        117 Real TV      
        118 HITV      
        120 RTSH Sport      
        121 3 Plus      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të dyja shërbimet paguhen në një faturë.
 2. Paketat SuperMix me teknologjine Fiber mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom ne zonat ku ka mbulim rrjeti.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat ALBtv Fiber eshte 3000 leke.
 4. Për Klientët e rinj në SuperMix Fiber, modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 6. Ndeshjet e Champions League do të mund të ndiqen ekluzivisht nga abonentët e ALBtelecom duke përzgjedhur midis paketave të listuara.
 7. Shërbimi internet në paketat SuperMix Fiber mund të ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 8. Ngarkimi (upload) për paketat ALBtv është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 9. Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 500 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 8 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV, nëse keni bërë një kombinim të tillë. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 10. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 11. Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 12. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 13. Per paketat ALBtv, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 14. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.
 • Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 • Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Gjermani, Maqedoni, Mali i Zi, SHBA, Kanada, Francë, Turqi, Angli, Bullgari, Hungari, Rumani, Belgjikë, Kinë, Spanjë, Suedi, Poloni dhe Republika Çeke
 • Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 • Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 • Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 • Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 • Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 • E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 • Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Përditësuar: 27 Mars 2019