Paketa ALBtv nga ALBtelecom

AT_ALBtv_870x155_AL.png

Zgjidh ALBtv, paketën ekskluzive televizive nga ALBtelecom dhe shijo internet e IPTV me mbi 25 kanale për një çmim të pakrahasueshëm!

Paketa ALBtv + DVB-T2 Dhuratë​
Cmimi 999 Lekë
Minuta brenda rrjetit 200
Shpejtësia e internetit (shkarkimi) *4 Mbps
Paketa TV Mbi 25 kanale kombëtare e ndërkombëtare​

*Nga dt. 9 tetor 2019, shpejtësia e internetit të kësaj pakete dyfishohet nga 2 Mbps në 4 Mbps, pa asnjë kosto shtesë.

Ky ndryshim do të jetë i vlefshëm për të gjithë abonentët aktualë pjesë e paketës ALBtv, si edhe për të gjithë abonentët e rinj që do të kontraktohen nga kjo datë e në vijim.

 1. Shërbimet paguhen lehtësisht çdo muaj nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të treja shërbimet paguhen në një faturë. 
 2. Për klientët e rinj me kontrata 12 ose 24 mujore modemi ADSL dhe dekoderi IPTV jepen në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 3. Për klientët e rinj me kontrata 12 mujore do të aplikohet një kosto instalimi prej 2,000 Lekësh.
 4. Dekoderi DVB-T2 do të jetë falas.
 5. Me anë të paketës ALBtv dhe DVB-T2, abonentët do të shijojnë kanale të përzgjedhura ndërkombëtare, si edhe kanalet më të ndjekura kombëtare.
 6. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 7. Minutat brënda rrjetit janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 8. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 9. Kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 10. Në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate (brenda 12 muajve të parë), për dekoderin marrës digjital tokësor të përfituar falas nga oferta, do të aplikohet një penalitet prej 1,600 Lekësh.
 11. Çmimi i paketës përfshin TVSH.
Paketa Televizive Ekskluzive ALBtv Nr.
Info channel  1
Klan HD 2
Klan Plus HD 3
ABC News 4
Filmbox Arthouse 5
Filmbox Plus 6
Filmbox Extra HD 7
Docubox HD 8
360 Tunebox 9
Fashionbox HD 10
Fastnfunbox HD 11
Fightbox HD 12
 Gametoon  13
Deutche Welle 14
RT News HD  15
FRANCE 24 FR 16
FRANCE 24 EN 17
RTSH 1 HD 18
RTSH 2 HD 19
RTSH 3 HD 20
RTSH Sport 21
RTSH Muzikë 22
RTSH Film 23
RTSH Shqip 24
RTSH 24 Lajme 25
RTSH Kuvend  26
RTVKorça 27
RTV Gjirokastra 28
Erox HD 29
Eroxxx 30

 

 

Përditësuar: 20 Gusht 2019