Paketa IPTV Digitalb me Parapagim

AT-Summer-House_&Article (3).jpg

Zgjate internetin sa ke pushimet!

Tani shërbimet e internetit dhe IPTV-së mund t’i marrësh edhe për periudha 3 apo 6 mujore.
Parapaguaj totalin e pajtimit mujor të paketës së përzgjedhur për të gjithë periudhën e kontratës dhe merr shërbimin e dëshiruar.

Paketa me Parapagesë Çmimi/Muaj Shpejtësia e Internetit Përmbajtja TV
IPTV​ me Parapagim Digitalb Fillestare​ 2,200 Lekë​ 8 Mbps​ Digitalb Fillestare​
IPTV​ me Parapagim Digitalb Familjare​ 2,500 Lekë​ 8 Mbps​ Digitalb
Familjare​

 1. Klientët e rinj mund të abonohen vetëm në periudhat 3 ose 6 muaj. Abonimi 1 mujor është i vlefshëm vetëm klientët ekzistues në paketën me parapagesë.
 2. Instalimi i shërbimit për kontratat 6 mujore është falas, ndërsa për ato 3 mujore është me vlerë 3,000 Lekë.
 3. Per klientet e rinj pajisjet mund të përfitohen në dy mënyra: 
  • Në përdorim, por duhet të paguajnë një garanci prej 3,000 Lekësh e cila u rikthehet në momentin e kthimit të tyre;
  • Me çmimin preferencial: Modem ADSL (WIFI) 2000 Lekë dhe Dekoder IPTV 6000 Lekë.
 4. Në rastin e pajisjeve në përdorim; Klienti duhet të dorëzojë pajisjet në dyqan përpara përfundimit të kontratës. Nëse pajisjet nuk do të dorëzohen, aplikohet penalitet për çdo pajisje të marrë në përdorim.
 5. Afati për riabonim apo dorëzimin e pajisjeve është 30 ditë nga përfundimi i periudhës së abonimit 1, 3 ose 6 mujor.
 6. Klienti nuk mund ta ndryshojë paketën gjatë periudhës së parapagimit.
 7. Shërbimi i telefonisë fikse nuk ofrohet dhe nuk përfshihet në çmim e ketyre paketave.
 8. Përveç paketës së përzgjedhur TV të Digitalb, në paketat IPTV përfitohen falas edhe kanalet RTSH.
 9. Kjo ofertë është e vlefshme për një periudhë të limituar.
 10. Cmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Nr. Digitalb Fillestare Nr. Digitalb Familjare Nr. Digitalb Premium Kanale të tjera të mundësuara nga ALBtelecom dhe RTSH​
1 INFO 1 INFO 1 INFO  200 RTSH 1 HD​ 
2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 201  RTSH 2 HD​ 
3 Top News 3 Top News 3 Top News 203  RTSH Sport​ 
4 T HD 4 T HD 4 T HD 204  RTSH Muzikë 
5 STINET 5 STINET 5 STINET 205  RTSH Film 
6 My Music 6 My Music 6 My Music 206  RTSH Shqip​ 
7 Bang Bang 7 Bang Bang 7 Bang Bang 207  RTSH 24 Lajme​ 
8 Film Aksion 8 Cufo Tv 8 Cufo Tv 209  RTV Korça​ 
9 Fox Life 9 Junior TV 9 Junior TV 214  RTSH Shkolla 
11 ABC News 10 Baby TV 10 Baby TV    
12 EuroNews Albania 11 TDC 11 Nickleodeon    
13 STAR TV 12 Film Nje HD 12 TDC    
14 TVSH 13 Film Dy HD 13 Film Nje HD    
15 News 24 14 Family Channel HD 14 Film Dy HD    
16 UTV news 15 Film Autor 15 Family Channel HD    
17 SCAN TV 16 Film Hits 16 Film Autor    
18 Report 17 Film Thriller 17 Film Hits    
21 RTV 21 18 Film Drame 18 Euro Film    
22 KTV 19 Film Aksion 19 Film Thriller    
23 RTK S 20 Film Komedi 20 Film Drame    
24 First TV 21 Euro Film 21 Film Aksion    
25 Exp Natyra 22 FOX 22 Film Komedi    
27 Melody TV 23 ABC News 23 Fox    
28 Supersonic TV 24 EuroNews Albania 24 Fox Life    
29 STV Folk 25 TVSH 25 Nicktoons    
33 Zico TV 26 News 24 26 FOX Movies    
34 Rrokum TV 27 Report 27 ABC News    
35 T7 30 FAX News 28 EuroNews Albania    
38 TV Dukagjini 31 Exp Shkence 29 STAR TV    
39 RTV-21 M 32 Exp Histori 30 TVSH    
41 FAX News 33 Exp Natyra 31 News 24    
43 Ora News DGA 34 Travel Channel HD 32 UTV news    
44 RTV Ora DGA 35 Melody TV 33 SCAN TV    
45 A2 CNN 36 Raiuno 34 Report    
    37 Raidue 38 RTV 21    
    38 Canale5 39 KTV    
    39 Italia 1 40 RTK S    
    40 Alpha TV 41 FAX News    
    41 Skai 42 Zico TV    
    42 Fashion TV 43 First TV    
    43 Euronews 44 Ora News DGA    
    44 CNN 45 RTV Ora DGA    
    45 Ora News DGA 46 A2 CNN    
    46 RTV Ora DGA 47 Rrokum TV    
    47 A2 CNN 48 T7    
    48 BBC 49 Exp Shkence    
    50 Dorcel HD 50 Exp Histori    
    51 Nickelodeon 51 Exp Natyra    
    52 Nat Geo HD 52 Discovery HD    
    53 24 Kitchen 53 Nat Geo HD    
    54 MTV Live HD 54 Travel Channel HD    
    55 Supersonic TV 55 Kitchen 24    
    56 STV Folk 56 Animal Planet HD    
        57 Discovery Channel    
        58 Investigation Discovery    
        59 TLC Discovery    
        60 Discovery science HD    
        61 Turbo Xtra HD    
        62 Fine Living    
        63 Supersport 1 HD    
        64 Supersport 2 HD    
        65 Supersport 3 HD    
        66 Supersport 4 HD    
        67 Supersport 5 HD    
        68 Supersport 6 HD    
        69 Supersport 7 HD    
        70 Eurosport HD    
        71 Eurosport 2 HD    
        72 Fast FunBox    
        73 MTV Live HD    
        74 Melody TV    
        75 Supersonic TV    
        76 STV Folk    
        78 Raiuno    
        79 Raidue    
        80 Canale5    
        81 Italia 1    
        82 Alpha TV    
        83 Skai    
        84 Fashion TV    
        85 Euronews    
        86 CNN    
        87 BBC    
        88 X1    
        89 Playboy HD    
        91 Dorcel HD    
        92 TV Dukagjini    
        93 RTV-21 M    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përditësuar: 6 Qershor 2018