Paketa IPTV Digitalb me Parapagim

Carousel&Article_IPTV Bregdet Familja_Article Banner copy.png

Zgjate internetin sa ke pushimet!

Tani shërbimet e internetit dhe IPTV-së mund t’i marrësh edhe për periudha 3 apo 6 mujore.
Parapaguaj totalin e pajtimit mujor të paketës së përzgjedhur për të gjithë periudhën e kontratës dhe merr shërbimin e dëshiruar.

Paketa me Parapagesë Çmimi/Muaj Shpejtësia e Internetit Përmbajtja TV
IPTV​ me Parapagim Digitalb Fillestare​ 2,200 Lekë​ 8 Mbps​ Digitalb Fillestare​
IPTV​ me Parapagim Digitalb Familjare​ 2,500 Lekë​ 8 Mbps​ Digitalb
Familjare​

 1. Klientët e rinj mund të abonohen vetëm në periudhat 3 ose 6 muaj. Abonimi 1 mujor është i vlefshëm vetëm klientët ekzistues në paketën me parapagesë.
 2. Instalimi i shërbimit për kontratat 6 mujore është falas, ndërsa për ato 3 mujore është me vlerë 3,000 Lekë.
 3. Per klientet e rinj pajisjet mund të përfitohen në dy mënyra: 
  • Në përdorim, por duhet të paguajnë një garanci prej 3,000 Lekësh e cila u rikthehet në momentin e kthimit të tyre;
  • Me çmimin preferencial: Modem ADSL (WIFI) 2000 Lekë dhe Dekoder IPTV 6000 Lekë.
 4. Në rastin e pajisjeve në përdorim; Klienti duhet të dorëzojë pajisjet në dyqan përpara përfundimit të kontratës. Nëse pajisjet nuk do të dorëzohen, aplikohet penalitet për çdo pajisje të marrë në përdorim.
 5. Afati për riabonim apo dorëzimin e pajisjeve është 30 ditë nga përfundimi i periudhës së abonimit 1, 3 ose 6 mujor.
 6. Klienti nuk mund ta ndryshojë paketën gjatë periudhës së parapagimit.
 7. Shërbimi i telefonisë fikse nuk ofrohet dhe nuk përfshihet në çmim e ketyre paketave.
 8. Përveç paketës së përzgjedhur TV të Digitalb, në paketat IPTV përfitohen falas edhe kanalet RTSH.
 9. Kjo ofertë është e vlefshme për një periudhë të limituar.
 10. Cmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Digitalb Fillestare Nr. Digitlb Familjare Nr. Digitalb Premium Nr.
INFO 1 INFO 1 INFO 1
Top Channel HD 2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 2
Top News 3 Top News 3 Top News 3
T HD 4 T HD 4 T HD 4
STINET 5 STINET 5 STINET 5
My Music 6 My Music 6 My Music 6
Bang Bang 7 Bang Bang 7 Bang Bang 7
Film Aksion 8 Cufo Tv 8 Cufo Tv 8
Fox Life 9 Junior TV 9 Junior TV 9
TV Klan HD 10 Baby TV 10 Baby TV 10
ABC News 11 TDC 11 Nickleodeon 11
EuroNews Albania 12 GOLD HD 12 TDC 12
STAR TV 13 MAX HD 13 GOLD HD 13
Klan News 14 Family Channel HD 14 MAX HD 14
News 24 15 Film Autor 15 Family Channel HD 15
MCN TV 16 Film Hits 16 Film Autor 16
SCAN TV 17 Film Thriller 17 Film Hits 17
Report 18 Film Drame 18 Euro Film 18
Klan Plus 19 Film Aksion 19 Film Thriller 19
ATV 20 Film Komedi 20 Film Drame 20
RTV 21 21 Euro Film 21 Film Aksion 21
KTV 22 Fox 22 Film Komedi 22
RTK S 23 ABC News 23 Fox 23
First TV 24 EuroNews Albania 24 Fox Life 24
Exp Natyra 25 MCN TV 25 Nicktoons 25
Klan Music 26 News 24 26 FOX Movies 26
Melody TV 27 Report 27 FilmBox Premium HD 27
Supersonic TV 28 TV Klan HD 28 ABC News 28
STV Folk 29 Klan News 29 EuroNews Albania 29
Raiuno 30 FAX News 30 STAR TV 30
Raidue 31 Exp Shkence 31 MCN TV 31
Canale5 32 Exp Histori 32 News 24 32
Italia 1 33 Exp Natyra 33 SCAN TV 33
Zico TV 34 Travel Channel HD 34 Report 34
T7 35 Melody TV 35 TV Klan HD 35
Zjarr tv 37 Raiuno 36 Klan News 36
Syri TV 38 Raidue 37 ATV 37
RTV-21 M 39 Canale5 38 RTV 21 38
Fax News  41 Italia 1 39 KTV 39
Klan Macedonia 42 Alpha TV 40 RTK S 40
Ora News  43 Skai 41 FAX News 41
RTV Ora  44 Fashion TV 42 Zico TV 42
A2 CNN 45 Euronews 43 First TV 43
Alpha TV 46 CNN 44 Ora News  44
Skai 47 Ora News  45 RTV Ora  45
Euronews 48 RTV Ora  46 A2 CNN 46
CNN 49 A2 CNN 47 T7 48
BBC 50 BBC 48 Exp Shkence 49
Fashion TV 51 Dorcel HD 50 Exp Histori 50
    Nickleodeon 51 Exp Natyra 51
    Nat Geo HD 52 DocuBox HD 52
    24 Kitchen 53 Nat Geo HD 53
    MTV Live HD 54 Travel Channel HD 54
    Supersonic TV 55 24 Kitchen 55
    STV Folk 56 Animal Planet HD 56
    Syri TV 57 Discovery Channel 57
    Zjarr tv 58 Investigation Discovery 58
    Klan Plus 59 TLC Discovery 59
    Klan Macedonia 60 Discovery science HD 60
    Klan Music 61 Turbo Xtra HD 61
    SCAN TV 62 FightBox HD 62
    RTV 21 63 Supersport 1 HD 63
    KTV 64 Supersport 2 HD 64
    RTK S 65 Supersport 3 HD 65
    RTV-21 M 66 Supersport 4 HD 66
    T7 67 Supersport 5 HD 67
    STAR TV 68 Supersport 6 HD 68
    ATV 69 Supersport 7 HD 69
    Zico TV 70 Eurosport HD 70
    First TV 71 Eurosport 2 HD 71
        Fast FunBox 72
        MTV Live HD 73
        Melody TV 74
        Supersonic TV 75
        STV Folk 76
        Klan Music 77
        Raiuno 78
        Raidue 79
        Canale5 80
        Italia 1 81
        Alpha TV 82
        Skai 83
        Fashion TV 84
        Euronews 85
        CNN 86
        BBC 87
        X1 88
        Playboy HD 89
        Dorcel HD 91
        Syri TV 92
        RTV-21 M 93
        Zjarr tv 94
        Klan Plus 95
        Klan Macedonia 96

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përditësuar: 6 Qershor 2018