Paketat SuperFibra IPTV Tring

Article Banner (13).png (1)

Merr Paketat SuperFibra IPTV me kanalet Tring e shijo internet shumë më të shpejtë dhe kanalet e preferuara në IPTV, me çmim si kurrë më parë!

Paketat SuperFibra
Shpejtësia e Internetit (download/upload) Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
16 / 3* Mbps 1,800 Lekë 2,300 Lekë 2,500 Lekë
30 / 5 Mbps 2,000 Lekë 2,500 Lekë 2,700 Lekë
60 / 7 Mbps 2,300 Lekë 2,800 Lekë 3,000 Lekë
100 / 10 Mbps 2,500 Lekë 3,000 Lekë 3,200 Lekë
500 / 30 Mbps 3,400 Lekë 3,900 Lekë 4,100 Lekë
1 Gbps / 50 Mbps 5,600 Lekë 6,100 Lekë 6,300 Lekë

*Për xDSL shpejtësia e ngarkimit (upload) është 2 Mbps.

*Te gjitha paketat SuperFibra mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Për të patur pjesë të platformës kanale shtesë Klan ose RTSH, mjafton të aktivizosh Paketat shtesë

Paketa Shtesë Cmimi Përfitime
Paketa RTSH* 60 Lekë/muaj RTSH 1 HD, RTSH 2 HD, RTSH 3 HD, RTSH Sport, RTSH Muzikë, RTSH Film, RTSH Shqip,RTSH 24Lajme, RTSH Kuvend, RTVKorça, RTV Gjirokastra, RTSH Shkollë​​, RTSH Fëmijë​​, RTSH Plus​


Dhe nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​​
300 Lekë​ 500 Lekë

 1. Paketat mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom.
 2. Për Klientët e rinj modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat SuperFibra është 1,500 Lekë.
 4. Për Klientët e rinj në IPTV me kontrata 24 mujore, dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Shërbimi internet në keto paketa mund të ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
 6. Për paketat me shpejtësi:
  • 16 Mbps - 30 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 5 Mbps pa limit.
  • 60 Mbps - 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. 
  • 500 Mbps- 1 Gbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1,5 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 10 Mbps pa limit.
 1. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.

 2. Shërbimi ofrohet në teknologjitë Fibër, wireless fiks, apo xDSL, sipas mundësive të rrjetit ALBtelecom; ndërsa shpejtësitë 500 Mbps dhe 1 Gbps ofrohen vetëm në teknologjinë Fibër.
 3. Për këto paketa, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 12 dhe 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë.
 4. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania, Plus), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Ceke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Tring Bazë Nr. Tring Bazë + Sport Nr. Tring e Plotë Nr.
INFO 1 INFO 1 INFO 1
Vizion+ HD 2 Vizion+ HD 2 Vizion+ HD 2
KlanHD 3 KlanHD 3 KlanHD 3
KlanPlus 4 KlanPlus 4 KlanPlus 4
Klan News 5 Klan News 5 Klan News 5
TVSH 6 TVSH 6 TVSH 6
RTV Ora Tring 7 RTV Ora Tring 7 RTV Ora Tring 7
FAX News 8 FAX News 8 FAX News 8
ABC News Tring 9 ABC News Tring 9 ABC News Tring 9
Euronews Albania 10 Euronews Albania 10 Euronews Albania 10
Living 11 Living 11 Living 11
JollyHD 12 JollyHD 12 JollyHD 12
News 24 Tring 13 News 24 Tring 13 News 24 Tring 13
SMILE 14 SMILE 14 SMILE 14
Kanali7 16 Kanali7 16 Muse 15
Mediaset Italia 17 Mediaset Italia 17 Kanali7 16
CLICK 18 CLICK 18 Mediaset Italia 17
Tring Shqip 19 Tring Shqip 19 CLICK 18
TTring 20 TTring 20 Tring Shqip 19
Tip TV 21 Tip TV 21 TTring 20
Kids 22 Kids 22 Tip TV 21
Tring Family HD 23 Tring Family HD 23 Kids 22
Tring Max 25 Tring Max 25 Tring Family HD 23
Tring Life 26 Tring Life 26 Tring Super 24
Fantasy 28 Fantasy 28 Tring Max 25
Kanal D Drama 29 Kanal D Drama 29 Tring Life 26
Euro Channel 30 Euro Channel 30 Tring Comedy 27
TVWorld 33 TVWorld 33 Fantasy 28
English Club 36 English Club 36 Kanal D Drama 29
BBF 39 BBF 39 Euro Channel 30
Elrodi 41 Elrodi 41 Tring History 31
Frame TV 42 Frame TV 42 Tring Planet 32
Club TV 43 Club TV 43 TVWorld 33
RTK 44 RTK 44 Travel Channel 34
KTV 45 KTV 45 Real Time 35
RTV 21 46 RTV 21 46 English Club 36
RTV 21 Plus 47 RTV 21 Plus 47 RTSH Film 37
TV Klan Kosova 48 TV Klan Kosova 48 RTSH Muzik 38
Klan Macedonia 49 Klan Macedonia 49 BBF 39
Report TV Tring 50 Report TV Tring 50 Folk Plus 40
TsportNews 51 TsportNews 51 Elrodi 41
Paramount 56 Sport 1 HD 52 Frame TV 42
TRT World 57 Sport 2 HD 53 Club TV 43
RAI 1 58 Sport 3 HD 54 RTK 44
RAI 2 59 Sport 4 HD 55 KTV 45
Rete4 62 Paramount 56 RTV 21 46
Canale 5 63 TRT World 57 RTV 21 Plus 47
Italia 1 64 RAI 1 58 TV Klan Kosova 48
La 7 67 RAI 2 59 Klan Macedonia 49
EuroStar 70 Rete4 62 Report TV Tring 50
Euro D 71 Canale 5 63 TsportNews 51
ANT1 72 Italia 1 64 Sport 1 HD 52
Hayat Plus 75 La 7 67 Sport 2 HD 53
France 24 EN 77 EuroStar 70 Sport 3 HD 54
TV5 Monde 79 Euro D 71 Sport 4 HD 55
Super RTL 82 ANT1 72 Paramount 56
RTL 2 83 Hayat Plus 75 TRT World 57
ZDF HD 87 France 24 EN 77 RAI 1 58
EuroNews 90 TV5 Monde 79 RAI 2 59
BBC WORLD 92 Super RTL 82 RAI 3 60
CNN 93 RTL 2 83 Rai Gulp 61
Deutche Welle 94 ZDF HD 87 Rete4 62
Al Jazeera Balkan 96 EuroNews 90 Canale 5 63
Food Network 102 BBC WORLD 92 Italia 1 64
Cartoon Network 104 CNN 93 Rai News 24 65
Desire 107 Deutche Welle 94 Rai Storia 66
Adria Net 113 Al Jazeera Balkan 96 La 7 67
Zjarr Tv 114 Food Network 102 NTV 68
ORA News Tring 115 Cartoon Network 104 ATV Avrupa 69
Shenja TV 116 Desire 107 EuroStar 70
HITV 118 Adria Net 113 Euro D 71
3 Plus 121 Zjarr Tv 114 ANT1 72
TV Johaniter 122 ORA News  115 BN Music 73
Balkanika TV 123 Shenja TV 116 Hayat Plus 75
Apollon TV 124 HITV 118 Hayat Folk 76
Syri TV 125 3 Plus 121 France 24 EN 77
Folklor TV 126 TV Johaniter 122 France 24 FR 78
DMAX 127 Balkanika TV 123 TV5 Monde 79
NOVE 128 Apollon TV 124 Arte HD 80
SPIKE 129 Syri TV 125 RTL 81
    Folklor TV 126 Super RTL 82
    DMAX 127 RTL 2 83
    NOVE 128 RTL Nitro 84
    SPIKE 129 Vox ID 85
        DAS Erste 86
        ZDF HD 87
        Show tv 88
        EuroNews 90
        CNBC Europe 91
        BBC WORLD 92
        CNN 93
        Deutche Welle 94
        Al Jazeera INT 95
        Al Jazeera Balkan 96
        RT 97
        Fashion Europe HD 98
        Fashion ONE 99
        Food Network 102
        Luxe TV 103
        Cartoon Network 104
        Boomerang 105
        Bunga Bunga 106
        Desire 107
        Bizarre 108
        Adria Net 113
        Zjarr Tv 114
        ORA News  115
        Shenja TV 116
        Neser tv 117
        HITV 118
        RTSH Sport 120
        3 Plus 121
        TV Johaniter 122
        Balkanika TV 123
        Apollon TV 124
        Syri TV 125
        Folklor TV 126
        DMAX 127
        NOVE 128
        SPIKE 129

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përditësuar: 19 Tetor 2020