Paketat SuperFibra IPTV Digitalb

Article Banner (13).png (1)

Merr Paketat SuperFibra IPTV me kanalet Digitalb e shijo internet shumë më të shpejtë dhe kanalet e preferuara në IPTV, me çmim si kurrë më parë!

Paketat SuperFibra IPTV
Shpejtësia e Internetit (donwload / upload) Digitalb Fillestare Digitalb Familjare Digitalb Premium
16 / 3* Mbps 1,800 Lekë 2,300 Lekë 3,800 Lekë
30 / 5 Mbps 2,000 Lekë 2,500 Lekë 4,000 Lekë
60 / 7 Mbps 2,300 Lekë 2,800 Lekë 4,300 Lekë
100 / 10 Mbps 2,500 Lekë 3,000 Lekë 4,500 Lekë
500 / 30 Mbps 3,400 Lekë 3,900 Lekë 5,400 Lekë
1 Gbps / 50 Mbps 5,600 Lekë 6,100 Lekë 7,600 Lekë

*Për xDSL shpejtësia e ngarkimit (upload) është 2 Mbps.

*Te gjitha paketat SuperFibra mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Për të patur pjesë të platformës pesë kanale shtesë, mjafton të aktivizosh Paketën shtesë Klan:

Paketa Shtesë Cmimi Përfitime
Paketa Klan 80 Lekë/muaj Klan HD, Klan +, ABC News, Klan Maqedonia, Klan Music

Nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë

 1. Paketat mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom
 2. Për Klientët e rinj modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat SuperFibra është 1,500 Lekë.
 4. Për Klientët e rinj në IPTV me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Shërbimi internet në keto paketa mund të ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
 6. Për paketat me shpejtësi:
  • 16 Mbps - 30 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 5 Mbps pa limit.
  • 60 Mbps - 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. 
  • 500 Mbps - 1 Gbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1,5 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 10 Mbps pa limit.
 7. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.

 8. Shërbimi ofrohet në teknologjitë Fibër, wireless fiks, xDSL sipas mundësive të rrjetit ALBtelecom; ndërsa për shpejtësitë 500 Mbps dhe 1 Gbps ofrohen vetëm në teknologjinë Fibër.
 9. Për këto paketa, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 12 dhe 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania, Plus), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Ceke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Nr. Digitalb Fillestare Nr. Digitalb Familjare Nr. Digitalb Premium Kanale të tjera të mundësuara nga ALBtelecom dhe RTSH​
1 INFO 1 INFO 1 INFO  200 RTSH 1 HD​ 
2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 201  RTSH 2 HD​ 
3 Top News 3 Top News 3 Top News 203  RTSH Sport​ 
4 T HD 4 T HD 4 T HD 204  RTSH Muzikë 
5 STINET 5 STINET 5 STINET 205  RTSH Film 
6 My Music 6 My Music 6 My Music 206  RTSH Shqip​ 
7 Bang Bang 7 Bang Bang 7 Bang Bang 207  RTSH 24 Lajme​ 
8 Film Aksion 8 Cufo Tv 8 Cufo Tv 209  RTV Korça​ 
9 Fox Life 9 Junior TV 9 Junior TV 214  RTSH Shkolla 
11 ABC News 10 Baby TV 10 Baby TV    
12 EuroNews Albania 11 TDC 11 Nickleodeon    
13 STAR TV 12 Film Nje HD 12 TDC    
14 TVSH 13 Film Dy HD 13 Film Nje HD    
15 News 24 14 Family Channel HD 14 Film Dy HD    
16 UTV news 15 Film Autor 15 Family Channel HD    
17 SCAN TV 16 Film Hits 16 Film Autor    
18 Report 17 Film Thriller 17 Film Hits    
21 RTV 21 18 Film Drame 18 Euro Film    
22 KTV 19 Film Aksion 19 Film Thriller    
23 RTK S 20 Film Komedi 20 Film Drame    
24 First TV 21 Euro Film 21 Film Aksion    
25 Exp Natyra 22 FOX 22 Film Komedi    
27 Melody TV 23 ABC News 23 Fox    
28 Supersonic TV 24 EuroNews Albania 24 Fox Life    
29 STV Folk 25 TVSH 25 Nicktoons    
33 Zico TV 26 News 24 26 FOX Movies    
34 Rrokum TV 27 Report 27 ABC News    
35 T7 30 FAX News 28 EuroNews Albania    
38 TV Dukagjini 31 Exp Shkence 29 STAR TV    
39 RTV-21 M 32 Exp Histori 30 TVSH    
41 FAX News 33 Exp Natyra 31 News 24    
43 Ora News DGA 34 Travel Channel HD 32 UTV news    
44 RTV Ora DGA 35 Melody TV 33 SCAN TV    
45 A2 CNN 36 Raiuno 34 Report    
    37 Raidue 38 RTV 21    
    38 Canale5 39 KTV    
    39 Italia 1 40 RTK S    
    40 Alpha TV 41 FAX News    
    41 Skai 42 Zico TV    
    42 Fashion TV 43 First TV    
    43 Euronews 44 Ora News DGA    
    44 CNN 45 RTV Ora DGA    
    45 Ora News DGA 46 A2 CNN    
    46 RTV Ora DGA 47 Rrokum TV    
    47 A2 CNN 48 T7    
    48 BBC 49 Exp Shkence    
    50 Dorcel HD 50 Exp Histori    
    51 Nickelodeon 51 Exp Natyra    
    52 Nat Geo HD 52 Discovery HD    
    53 24 Kitchen 53 Nat Geo HD    
    54 MTV Live HD 54 Travel Channel HD    
    55 Supersonic TV 55 Kitchen 24    
    56 STV Folk 56 Animal Planet HD    
        57 Discovery Channel    
        58 Investigation Discovery    
        59 TLC Discovery    
        60 Discovery science HD    
        61 Turbo Xtra HD    
        62 Fine Living    
        63 Supersport 1 HD    
        64 Supersport 2 HD    
        65 Supersport 3 HD    
        66 Supersport 4 HD    
        67 Supersport 5 HD    
        68 Supersport 6 HD    
        69 Supersport 7 HD    
        70 Eurosport HD    
        71 Eurosport 2 HD    
        72 Fast FunBox    
        73 MTV Live HD    
        74 Melody TV    
        75 Supersonic TV    
        76 STV Folk    
        78 Raiuno    
        79 Raidue    
        80 Canale5    
        81 Italia 1    
        82 Alpha TV    
        83 Skai    
        84 Fashion TV    
        85 Euronews    
        86 CNN    
        87 BBC    
        88 X1    
        89 Playboy HD    
        91 Dorcel HD    
        92 TV Dukagjini    
        93 RTV-21 M    

 

 

 

 

Përditësuar: 19 Tetor 2020