Super Smart

EP06-Article-al.png

Bëhu SUPER me Planet e reja me Kontratë Super Smart!

Dhe tani, vetëm për klientët ALBtelecom, chat e lundrim pa shpenzuar asnjë GB në aplikacionin BiP. si edhe 10 GB memorie premium + lundrim FALAS në aplikacionin Lifebox, duke filluar nga Super Smart 1000!
Plani Tarifor Super Smart 1000 Super Smart 1500 Super Smart 2500 Super Smart 3500 Super Smart 4500 Super Smart 6000 Super Smart 8000 Super Smart 12000
Pajtimi Mujor 1000 1500 2500 3500 4500 6000 8000 12000
Minuta
1. ALBtelecom Fiks 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 Pa limit
2. Kombëtare 1,000 1,500 2,500 3,500 4,500 6,000 Pa limit Pa limit
3. Ndërkombëtare 30 50 100 200 200 300 400 500
SMS
1. Brenda rrjetit 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 Pa limit
2. Kombëtare 200 200 200 400 400 600 Pa limit Pa limit
3. Ndërkombëtare 30 50 100 200 200 300 400 500
Internet
Internet Pa limit* Pa limit* ​ Pa limit* Pa limit* Pa limit* ​ Pa limit* ​ Pa limit* ​ Pa limit* ​
Roaming
Minuta - - - 20 25 30 60 80
SMS - - - 20 25 30 60 80
Internet - - - 50 MB 100 MB 100 MB 200 MB 500 MB
BiP + Lifebox Dhuratë Dhuratë​ Dhuratë​ Dhuratë​ Dhuratë​ Dhuratë​ Dhuratë​ Dhuratë​

Dhe tani, mund t'i shtosh Planit Super Smart njërën nga paketat ndërkombëtare!

Paketa Ndërkombëtare 300 Paketa Ndërkombëtare 500
Çmimi 300 Lekë 500 Lekë
Minutat Ndërkombëtare 10 20
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë
Teksti i SMS drejt 55444 për regjistrim​ 300 500

Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në shtetet e mëposhtme:

Shtetet
Austri Lituani
Belgjikë Luksemburg
Bullgari Maqedoni
Kanada​ Maltë​
Kinë​ Mali i Zi​
Qipro​ Poloni
Republika Çeke​ Portugali
Danimarkë Rumani
Francë​ Sllovaki
Gjermani Spanjë
Greqi Suedi
Hong Kong Tailandë
Hungari Turqi
Irlandë Mbretëri e Bashkuar
Itali SHBA
Kosovë

 1. *Planet Super Smart kanë një politikë përdorimi të drejtë të internetit dhe pas përfundimit të vëllimit në shpejtësi 3G/4G, do të mund të lundroni me shpejtësi të reduktuar (384 kbps për shkarkim e 96 kbps për ngarkim):
  • Super Smart 1000 – pas 3 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 1500 - pas 10 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 2500 – pas 10 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 3500 – pas 10 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim  me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 4500 – pas 15 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 6000 – pas 15 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 8000 – pas 18 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrimi me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 12000 – pas 20 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrimi me shpejtësi të reduktuar;
  • Pas përfundimit të shpejtësisë së lartë të internetit, ti do të informohesh me një SMS. 
 2. Kontrollo balancën e minutave, SMS-ve dhe internetit:
  • duke dërguar SMS pa pagesë me tekst “Balance” drejt 55555;
  • duke telefonuar Shërbimin e Klientit në 123;
  • Nëpërmjet aplikacionit “Profili im”.
 3. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend (ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania, Telekom Albania, dhe operatorëve të tjerë fiksë), ndërsa minutat brenda rrjetit janë të vlefshme drejt ALBtelecom Mobile e Fiks.
 4. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në 30 vende të botës: Itali, Greqi, France, Gjermani, SH.B.A, Kanada, Kine, Mbreteri e Bashkuar, Kosove, Mal i Zi, Maqedoni, Turqi, Austri, Bullgari, Danimarke, Poloni, Rumani, Spanje, Suedi, Honk Kong, Lituani,Tailande, Republika Ceke, Hungari, Qipro, Belgjike, Irlande, Malte, Portugali dhe Sllovaki.
 5. Minutat ndërkombëtare të planit Super Smart 12000 janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve (Zona 1, 2, 3).
 6. SMS kombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtare (ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania, Telekom Albania); SMS brenda rrjetit janë të vlefshme drejt ALBtelecom Mobile; ndërsa SMS ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve.
 7. Planet Super Smart 3500, Super Smart 4500, Super Smart 6000, Super Smart 8000 dhe Super Smart 12000 përfitojnë çdo muaj njësi roaming në minuta, SMS e internet, të cilat janë të vlefshme drejt Promo Zone 1 e PromoZone Kosovë. Për listën e shteteve që bëjnë pjesë në Promo Zona kliko këtu.
 8. Njësitë roaming mund të konsumohen vetëm nëse keni të aktivizuar shërbimi roaming. Pas konsumimit të tyre, aplikohen çmimet standarde roaming. 
 9. Me aktivizimin e njërit prej planeve tarifore Super Smart, përfitohet:
  • Lundrim falas dhe akses i  plotë në aplikacionin Lifebox, si edhe 5 GB memorie nga aplikacioni e 5 GB memorie dhuratë nga ALBtelecom.
  • Lundrim e chat falas në aplikacionin BiP.
 10. Nëse abonenti ndërron planin tarifor në një plan që nuk është përmendur më sipër, ose bart numrin në një operator tjetër ndërkohë që ka aktiv aplikacionin Lifebox, ai do të mbetet i vlefshëm për të parë e shkarkuar përmbajtjen edhe për 3 muaj rresht të tjerë nga momenti i ndërrimit të planit tarifor ose bartjes së numrit. Pas këtij afati, memoria dhe përmbajtja e ngarkuar do të fshihet.
 11. Lundrimi falas në aplikacionet Lifebox e BiP nuk është i vlefshëm në roaming apo në Smart Roaming. 
 12. Minimumi i kohës fillestare të bisedës është 30 sekonda. Pas 30 sekondave të para të telefonates, aplikohet çmimi për sekondë.
 13. Vellimi i internetit do te shpenzohet sipas skemes 10+10 kB.
 14. Pagesa fikse mujore do të zbatohet në fund të muajit. Për muajin e parë të aktivizimit, njësitë e planit tarifor dhe pagesa fikse mujore do të llogariten në mënyrë proporcionale me ditet e mbetura të muajit. Në rastin kur kërkohet çaktivizimi i numrit celular, pagesa fikse mujore dhe njësitë e përfituara të planit tarifor për muajin e fundit do të llogariten të plota për atë muaj.
 15. Kohëzgjatja minimale e kontratës është 12 muaj. Në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate, penaliteti është i barazvlefshem me shumën e muajve të mbetur të kontratës.
 16. Të gjitha tarifat e planeve Super Smart përfshijnë TVSH.
Thirrje  
1. Kombëtare 15 Lekë/min
2. Fiks 15 Lekë/min
3. Ndërkombëtare  
Zona 1 66 Lekë/min
Zona 2 102 Lekë/min
Zona 3 102 Lekë/min
Zona 4 180 Lekë/min
Zona 5 420 Lekë/min
SMS  
1. Kombëtare 12 Lekë/SMS
2. Ndërkombëtare 18 Lekë/min
MMS  
1. Brenda rrjetit 16.2 Lekë/MMS
2. Kombëtare 36 Lekë/MMS
3. Ndërkombëtare 80 Lekë/MMS
Internet  
Internet (për10 kB) 0.1 Lekë/10kB

 

Tabela e Thirrjeve Ndërkombëtare sipas Zonave:

Thirrjet Ndërkombëtare Lekë/minutë
Zona 1 - Itali, Greqi, Kosovë, Maqedoni, Rumani, ​Turqi. 66 Lekë/min
Zona 2 - Andora, Austri, Bjellorusi, Belgjikë, Bosnjë Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Qipro, Republika Çeke, Estoni,Francë, Gjermani, Hungari, Katar, Lihtenshtajn, Luksemburg, Maltë, Monako, Mali i Zi, San Marino, Serbi, Sllovaki, Slloveni, Zvicër, Tunizi.   102 Lekë/min
Zona 3 - Algjeri, Armeni, Azerbajxhan, Danimarkë, Egjipt, Holandë, Ishujt Faroe, Finlandë, Gjeorgji, Gjibraltar, Islandë, Irlandë, Letoni, Lituani, Kanada, Moldavi, Marok, Norvegji, Poloni, Portugali, Federata Ruse, Spanjë, Suedi, Ukrainë, Britani e Madhe, SHBA, Uzbekistan, Argjentinë, Australi, Bolivi, Brazil, Kili, Kinë, Kolumbi, Kosta Rika, Republika Domenikane, Ekuador, El Salvador, Guiana Franceze, Guadelupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Hong Kong, Indi, Izrael, Japoni, Kuvajt, Maleizi, Martinik, Meksikë, Nikaragua, Panama, Paraguai, Peru, Porto Riko, Arabi Saudite, Taxhikistan, Emiratet e Bashkuara Arabe, Uruguai, Venezuelë. 102 Lekë/min
Zona 4 - Shtetet e tjera 180 Lekë/min
Zona 5 - Rrjetet satelitore 420 Lekë/min
Shërbimi i Klientit (149) Falas 

 

Nëse je klient Super Smart 2500, 3500, 4500, 6000, 8000 apo 12000, Paketën Super Weekend 1 e përfiton FALAS

Paketat e Internetit Super Weekend 1
Ç​mimi  FALAS
Vëllimi 5 GB
Vlefshmëria 48 orë (e shtune 00:00 – e diel 23:59)
SMS për regjistrim drejt 138 W1

Kjo paketë do te mund të përdoret vetëm një fundjavë.

Ti mund të regjistrohesh në të nga e hëna në të diel, por mund t’a përdorësh vetëm gjatë fundjavës, nga ora 00:00 e ditës së shtunë deri në 23:59 të ditës së diel.

Nëse je Super Smart 2500 e sipër, ke mundësinë të aktivizosh 1 paketë Super Weekend 1 falas për çdo fundjavë.

 

Për më shumë info rreth Paketave Super Weekend kliko këtu.

 

Përditësuar: 28 Shkurt 2018