Hostim të E-Mail (Email Hosting)

33.png

Çdo kompani që dëshiron të ketë një sistem profesional e-mailesh me emrin e kompanisë së saj (apo emër personal domain-i), dhe që dëshiron gjithashtu të ketë mundësinë të zhvillohet në të ardhmen.

Na kontakto tani në cloud@albtelecom.al

Përse ta zgjedhim këtë shërbim:

  1. Keni shumë variante dhe paketa për të zgjedhur;
  2. Nuk ka tarifë instalimi apo shërbimi (setup);
  3. Ofrojmë çmime të përballueshme për të gjitha paketat tona;
  4. Ofrojmë paketa të cilat përmbajnë një hapësirë të madhe e-mailesh;
  5. Ofrojmë sisteme e-mailesh bazuar në web (të aksesueshme nëpërmjet pajisjeve të shumta: desktop, tableta, celularë, etj.);
  6. Ofrojmë kontrollin e ndërfaqes bazuar në web;
  7. Ofrojmë trafik për tek/dhe nga serverat;
  8. Ofrojmë domaine lokale për lehtësimin e ekspozimit lokal;
  9. Është në përputhje me disa aksese dhe protokolle (SMTP/POP3, IMAP4) dhe mjete komunikimi.
Të dhënat për çdo paketë Email Light Email Standard Email Pro Email Advanced Email Advanced Pro
 Tarifa e instalimit Falas Falas Falas Falas Falas
 Sistemi operativ Linux Linux Linux Linux Linux
 Nr. i llogarive të e-maileve për paketë 5 20 50 200 500
 Madhësia e mailbox-it për llogari 5 GB 5 GB​ 5 GB​ 5 GB​ 5 GB​
 Limiti i madhësisë për skedar (Files) 15 MB 15 MB 15 MB 15 MB 15 MB
 Aksesi nëpërmjet web  I përfshirë I përfshirë I përfshirë  I përfshirë I përfshirë
 SMTP/POP3 Falas Falas Falas Falas Falas
 IMAP4 Falas Falas Falas Falas Falas
Domaine lokale (Shqiptare) të përfshira 1 1 1 1 1
Çmimi/muaj Lekë(me TVSH) 420 1,600 3,600 6,700 11,400

 

ALBtelecom do të ofrojë sistem e-mailesh të bazuara në Microsoft (shkëmbime e-mailesh) kundrejt një pagese shtesë për çdo muaj.

Paketa Email Light është e përshtatshme për drejtorët ekzekutivë/menaxherët e kompanive, bizneset e vogla, si edhe për individët.

Monitorimi dhe kontrolli përmes antiviruseve, antispameve, programeve (software) ofrohet 24 orë falas.

I gjithë trafiku është i certifikuar me anë të certifikatave SSL.

Për informacione të mëtejshme kontaktoni Kujdesin për Klientit (149ose 042200149), ekipin e shitjeve ndaj korporatave, ose na shkruani në kujdesi_abonentit@albtelecom.al

  

 

Përditësuar: 29 Dhjetor 2016