Sherbim i Hostimi te Serverit Virtual te Dedikuar (VDS)

22.png

Hostimi i Serverit Virtual të Dedikuar e lejon klientin të përdorë një server virtual duke përdorur infrastrukturën e qendrës së të dhënave te ALBtelecom. Shërbimi i mundeson klientit një server virtual me numer të dedikuar të CPU dhe RAM, si dhe sistemin operativ.

Na kontakto tani në cloud@albtelecom.al

Ky shërbim është krijuar për çdo kompani që dëshiron të “kontraktojë” infrastrukturën e serverit të saj në mënyrë virtuale. Shërbimi është i përshtatshëm për çdo kompani e cila dëshiron të hostojë funksionet e serverit të saj, si: aplikimet, komunikimet, bazën e të dhënave, file serverat, internetin, rrjetin e serverave, etj. Produkti është i përballueshëm, i liçensuar dhe me hapësirë të mjaftueshme për ruajtjen e të dhënave për çdo kompani.

Përse ta zgjidhni këtë shërbim:

  1. Mund të zgjidhni midis disa variantesh dhe paketash;
  2. Pa tarifë instalimi ose setup-i;
  3. Shmangie e konfigurimeve të pavolitshme dhe të vështira (server-at janë gati për përdorim);
  4. Burimet janë të dedikuara dhe jo të ndara me përdorues të tjerë.
  5. Çmime me leverdi për të gjitha paketat;
  6. Kjo zgjidhje është më e përballueshme se server-at fizikë;
  7. Nuk ka limite në porosi (server-at janë tashmë në datacenter-in e ALBtelecom);
  8. Paketa që përfshijnë volume të mëdha ruajtjeje;
  9. Ndërfaqja e kontrolli bazuar në Web (të aksesueshme nga pajisje të ndryshme: kompjuter, tableta, aparate celular, etj.), akses në distancë, akses FTP, etj;
  10. Ruajtja e të dhënave bazohet në standardin iSCSI.
Details of each package VDS Light VDS Standard VDS Pro VDS Advanced VDS Advanced Pro
Tarife Instalimi​ Falas Falas​ Falas​ Falas​ Falas​
 CPU (no. of processors) 1 2 4 8 12
 RAM  2 GB 4 GB 8 GB 16 GB 24 GB
Storage  100 GB 200 GB 500 GB 1,000 GB 2,000 GB
 Limiti trafikut​ Pa limit​ Pa limit​ Pa limit​ Pa limit​ Pa limit​
Akses Cloud (no. perdoruesve)​ 1 1 1 1 1
 Remote access Përfshirë Përfshirë​ Përfshirë​ Përfshirë​ Përfshirë​
 IP publike (statike)​ 1 1 1 1 1

ALBtelecom do të ofrojë një sistem të bazuar në Microsoft për një tarifë shtesë për muaj, e cila mbulon liçencimin e serverit dhe shpenzime të tjera.

Përfshihet pa pagesë monitorimi dhe kontrolli 24 orë nëpërmjet software-ve antivirus, antispam.

I gjithë trafiku është certifikuar duke përdorur certifikime SSL.

Mundësi zgjedhje midis sistemit operativ Linux ose Windows.

Përdoren disa metoda për të aksesuar dhe modifikuar përmbajtën: akses bazuar në web, akses në distancë, ndërfaqe e sistemit të përdoruesit përfundimtar (duke vizituar datacenter-in tonë). 

Për informacione të mëtejshme kontaktoni Kujdesin për Klientit (149ose 042200149), ekipin e shitjeve ndaj korporatave, ose na shkruani në business@albtelecom.al.

Përditësuar: 29 Dhjetor 2016