Zgjidhjet e kombinuara Cloud.

Banners per Sherbime Datacenter Cloud _ 01-10.jpg

Zgjidhja Bronzë është e projektuar për nevojat e klientëve biznes SOHO dhe përfshin shërbimet:

 • Web Hosting
 • Email Hosting
 • Virtual Storage
Web Hosting
Storage 1 GB
Limit trafiku Unlimited
Domain lokal 1
Databaza të​ pë​rfshira (100 MB/databasë​) 5
Web design templates të​ pë​rfshira (optional) Up to 20
IP publike (statike) 1
Email Hosting
Email accounts 5
Mailbox size/email account 5 GB
Limiti file qe dë​rgohet 15 MB
Aksesim nga Web Pë​rfshire
SMTP/POP3 Pë​rfshire​
IMAP4 Pë​rfshire​
Domain lokal 1
Backup ditor/javor Pë​rfshire
Virtual Storage (hapesire ruajtje cloud)
Virtual Storage 100 GB

 

Çmimet e zgjidhjes Bronzë:

 

 • Sistemi operativ Linux: 720 Lekë/muaj (me TVSH)
 • Sistemi operativ Windows: na kontaktoni

 

Shënim: Backup i të dhënave të klientit përfshihet në çmimin e zgjidhjes Bronzë.

Për informacione të mëtejshme kontaktoni Kujdesin për Klientit (149ose 042200149), ekipin e shitjeve ndaj korporatave, ose na shkruani në cloud@albtelecom.al apo Kujdesi_abonentit@albtelecom.al.

 

 

 

 

Zgjidhja Silver është e projektuar për nevojat e klientëve biznes SME dhe përfshin shërbimet:

 • Web Hosting
 • Email Hosting
 • Virtual Dedicated Server (VDS)
Virtual Dedicated Server (VDS)
CPU (nr. procesoreve) 4
RAM (GB) 8
Storage (GB) 200
Limit trafiku Pa limit
Akses Cloud(no. perdoruesve) 1
Akses Lokal/Remote Po
IP publike (statike) 1
 • Virtual Storage
Web Hosting  
Storage 10 GB  
Limit trafiku Pa limit  
Domain lokal 1  
Databaza të​ pë​rfshira (100 MB/databasë​) 20  
Web design templates të përfshira (optional) Deri në 50  
IP publike (statike) 1  
Email Hosting
Email accounts 50
Mailbox size/email account 5 GB
Limiti file qe dergohet 15 MB
Aksesim nga Web Perfshire
SMTP/POP3 Free
IMAP4 Free
Domain lokal 1
Backup ditor/javor Perfshire
Virtual Storage (hapesire ruajtje cloud)
Virtual Storage 500 GB

 

Çmimet e zgjidhjes Silver:

 

 • Sistemi operativ Linux: 12,000 Lekë/muaj (me TVSH)
 • Sistemi operativ Windows: na kontaktoni

 

Shënim: Backup i të dhënave të klientit përfshihet në çmimin e zgjidhjes Silver.

Për informacione të mëtejshme kontaktoni Kujdesin për Klientit (149ose 042200149), ekipin e shitjeve ndaj korporatave, ose na shkruani në cloud@albtelecom.al apo Kujdesi_abonentit@albtelecom.al.

 

Zgjidhja Gold është e projektuar për të

përmbushur nevojat e klientëve biznes Korporate dhe përfshin shërbimet:

 • Web Hosting
 • Email Hosting
 • Virtual Dedicated Server (VDS)
 • Virtual Storage
Web Hosting  
Storage 30 GB  
Limit trafiku Pa limit  
Domain lokal 1  
Databaza të​ përfshira (100 MB/databasë) 40  
Web design templates të përfshira (optional) Pa limit  
IP publike (statike) 1  
Email Hosting
Email accounts Deri në 200
Mailbox size/email account 5 GB
Limiti file që dërgohet 15 MB
Aksesim nga Web Included
SMTP/POP3 Free
IMAP4 Free
Domain lokal 1
Backup ditor/javor Përfshire
Virtual Dedicated Server (VDS)
CPU (nr. procesorëve) 8
RAM (GB) 16
Storage (GB) 500
Limit trafiku Pa limit
Akses Cloud(no. përdoruesve) 1
Akses Lokal/Remote po
IP publike (statike) 1
Virtual Storage (hapësire ruajtje cloud)
Virtual Storage 1,000 GB

 

Çimet e zgjidhjes Gold:

 

 • Sistemi operativ Linux: na kontaktoni
 • Sistemi operativ Windows: na kontaktoni

 

Shënim: Backup i të dhënave të klientit përfshihet në çmimin e zgjidhjes Gold.

Për informacione të mëtejshme kontaktoni Kujdesin për Klientit (149ose 042200149), ekipin e shitjeve ndaj korporatave, ose na shkruani në cloud@albtelecom.al apo Kujdesi_abonentit@albtelecom.al.

 

Përditësuar: 8 Shkurt 2017