ALBtelecom dhe Shoqata Kulturore “Horizontet e Reja”, Respekt Mësuesit dhe Nënës.

Pjesëmarrësit: Shoqata kulturore “Horizontet e Reja”, Bashkëshortja e kryeministrit te Shqipërisë znj. Linda Rama, bashkëshortja e kryeministrit të Kosovës znj. Lumnije Thaçi, aktorja e njohur znj. Roza Anagnosti, e cila kujtohet me rolin e mësueses në filmin “Mësonjëtorja e Parë”, ministrja e Inovacionit znj. Milena Harito, zëvendësministrja e Arsimit znj. Nora Malaj, tenori Kastriot Tusha, etj.

Qëllimi i Aktivitetit: Respekti dhe dashuria ndaj nënës dhe mësuesit.
Aktiviteti u organizua me rastin e 7-8 Marsit.

Last Update: 28 December 2016