Internet Packages for your mobile phone

Baners_870x155 al.jpg

Do you need mobile Internet?

Choose one of the Internetit packages of ALBtelecom Mobile, and suft on the internet as long as you wish to!

Internet Packages  Daily  Weekly  Monthly 300 Monthly 500 Monthly 600 Monthly 1000 Monthly 1500
Price 100 ALL 300 ALL 300 ALL  500 ALL 600 ALL 1,000 ALL​ 1,500 ALL
Volume 1 GB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB  10 GB  20 GB
Validity 24 hours  7 days 30 days 30 days 30 days  30 days​  30 days​
Registration SMS to 138 ID100 IJ300 IM300 IM500 IM600 IM1000  IM1500

 

If you have activated one of the Super packages, add volume to your number!

EXTRA INTERNET PACKAGES​ MONTHLY 200​ MONTHLY 400​
Price 200 ALL​ 400 ALL​
MB/GB​ 2 GB​ 4 GB​
Registration SMS to 138​ IE200​ IE400​
Validity  30 days 30 days

Për abonentët me kontratë, paketat mujore do të rinovohen automatikisht çdo muaj dhe mund të aktivizohen duke dërguar SMS tekst cmimin e paketës RA drejt 138.

  1. Për të kontrolluar balancën, dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 138.
  2. Vëllimi i intenetit të paketave do të konsumohet për çdo 10 kByte.
  3. ALBtelecom ofron internetin me cilësinë më të mirë; me një shpejtësi deri në 5 herë më të lartë se teknologjia 3G, por ajo mund të ndryshojë si rrjedhojë e shumë faktorëve, të tillë si: distanca nga transmetuesit më të afërt, lloji i aparatit celular ose i modemit, numri i përdoruesve të tjerë, ndërtesat e larta dhe moti.
  4. Regjistrimi në një nga paketat mujore të internetit do të zëvendësojë paketën mujore ekzistuese.
  5. Të gjitha çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Last Update: 7 December 2017