Save twice with BKT and ALBtelecom

Article Banner EN BKT.png

Create your Deposit or get a mortgage with the most competitive interests, now at BKT, and get the SuperFibra Home Internet for FREE for a full YEAR, from ALBtelecom!

16 Mbps SuperFiber Internet for FREE, or

60 Mbps SuperFiber Internet for FREE

* The offer is valid only to new SuperFiber customers.

For more information on SuperFiber Internet Packages click here

 • Kjo ofertë përfitohet për çdo tip produkti depozite, vetëm në monedhat Euro dhe Dollar, dhe për çdo kredi për shtëpi.
 • Afati minimal i maturimit duhet të jetë të paktën 1 vit.
 • Përfitojnë SuperFibra Internet Falas me shpejtësi 16 Mbps:
  • depozitat në shumat më të mëdha ose të barabarta me 20,000 (€ & $) dhe më të vogla se 30,000 (€ & $)
  • kreditë për shtëpi në shumat më të vogla se 10,000,000 Lekë
 • Përfitojnë SuperFibra Internet Falas me shpejtësi 60 Mbps:
  • depozitat në shumat më të mëdha ose të barabarta me 30,000 (€ & $)
  • kreditë për shtëpi në shumat më të mëdha se 10,000,000 Lekë.

* Depozita mund të hapet në çdo degë të BKT-së dhe në kanalet online Dega Internet dhe BKT Smart.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Last Update: 17 September 2021