ALBtelecom rewards you with GBs as gifts

Client_Loyalty_Article_and_Carousel_Article Banner copy 2 (1).png

ALBtelecom measures time by rewarding you!

If you have been ALBtelecom Mobile for at least 1 year, you get:

Starting from 1 GB Internet as gift, automatically on the day you complete the full year in our network.

. The volume of internet gift will correspond to the years you have in our network.

To check the FREE Package balance, one of the following methods can be used:

  • Profili Im App
    • This package will appear in the "My Profile" app just to check the balance.
  • SMS with the text Balance to 138.

 

  • Kjo paketë jepet automatikisht, ndaj abonentët nuk e kanë të nevojshme ta aktivizojnë vetë atë.
  • Nga ky promocion përfitojnë edhe klientët me Parapagesë, edhe ata me Kontratë (Individë dhe Korporatë).
  • Vëllimi i internetit të paketës është i limituar. Pasi abonenti e konsumon atë, tarifimi do të vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Last Update: 1 October 2021