Elite Control

Elite Control Banner 870x155-4.jpg

Ky program vjen me tre paketa me çmim konkurrues dhe shumë përfitime. Pas përfundimit të përfitimeve që ofrojnë paketat Elite Control 300/500 ose 1,000 të paketave, klientit i ofrohet mundësia të zgjedhë paketën Elite Control Extra ose të kryejë një rimbushje për të komunikuar me tarifat preferenciale që ALBtelecom ofron.

 

   Elite Control 300 Elite Control 500     Elite Control 1,000
200 min kombëtare  300 min  kombëtare  800  min  kombëtare
0.5 GB 1 GB 2 GB 
30 sms kombëtare  50 sms kombëtare  200 sms kombëtare 
300 Lekë 500 Lekë 1,000 Lekë

 

PLUS

 Elite Control Extra*
800  min  kombëtare
4 GB 
200 sms kombëtare 
500 Lekë

 *Paketa Elite Control Extra është e vlefshme eksluzivisht vetëm për abonentët e planit tarifor Elite Control.

Elite Contol Tariffs 
Destination Tarifa
Towards all Albanian operators 18 ALL/min
Towards international destinations 
Zone 1 66 ALL/min
Zone 2 102  ALL/min
Zone 3 102  ALL/min
Zone 4 180  ALL/min
SMS
National SMS   14  ALL/min
International SMS  14.4  ALL/min
MMS 
MMS towards ALBtelecom Mobile  16.2  ALL/min
MMS towards other operators 36  ALL/min
MMS towards international destinations   80  ALL/min
Internet   10.24  ALL/10 KB

*All the tariff plan prices are VAT included.

 

Details

1. The national minutes can be used towards all mobile operators in Albania (Telekom Albania, Vodafone, Plus and ALBtelecom Mobile) and other rural fixed operators.

2. The national SMS can be sent towards all the national mobile operators (Telekom Albania, Vodafone, Plus and ALBtelecom Mobile).

3. The depletion scheme on the volume of minutes will be 60+30 sec (with or without package), while that of the internet volume every 10kb.

4. To check the balance, send an SMS with the text Balance towards 130.

5. The price of international SMSes is 14.4 ALL/SMS.

Last Update: 29 December 2016