ALBtv Mobile

baner shqip.jpg

hiko kanalet e tua të preferuara televizive nga telefoni yt smart!

Regjistrohu në paketën ALBtv Mobile dhe përfito një paketë televizive prej 40 kanalesh, si edhe një paketë DATA prej 6 GB të vlefshme për të aksesuar përmbajtjen TV.

Paketa TV Paketa DATA Çmimi në Lekë
TRING Tring Basic + Sport 6 GB/muaj 650

Për t’u regjistruar në shërbimin e ALBtv Mobile, mjafton të përdorësh një nga mënyrat më poshtë:

-          Nëpërmjet menusë Eagle Star, në *100#/Ofertat e Fundit/ALBtv

-          Duke dërguar me SMS:

  1.  Tekstin TRING në kodin e shkurtër 133 për paketat një mujore
  2.  Tekstin TRING RA në kodin e shkurtër 134 për paketat me rinovim automatik

-          Duke vizituar një nga dyqanet ALBtelecom

-          Duke i telefonuar Shërbimit të Klientit në 123. 

 

Për të ndryshuar apo ridërguar fjalëkalimin e llogarisë:

-          Dërgo një SMS me tekst Ndrysho fjalekalimin në kodin e shkurtër 133 ose 134

-          Dërgo një SMS me tekst Fjalekalimi në kodin e shkurtër 133 ose 134

  1. Ky shërbim mund të shfrytëzohet nga të gjithë abonentët Eagle Mobile me parapagesë ose kontratë.
  2. Shërbimi përdor një aplikacion mobile për streaming të përmbajtjes video,  i cili  mund të shkarkohet në Market Place ose Apple Store.
  3. Aplikacioni ALBtv do të përdoret nga abonenti duke vendosur një emër përdoruesi dhe një fjalëkalim, të cilët do të dërgohen me SMS në momentin e regjistrimit.
  4. Përdorimi i këtij shërbimi  është i aksesueshëm vetëm nga një pajisje njëkohësisht. Nëse deshiron të ndryshosh pajisjen me të cilën e përdor shërbimin (telefon apo tablet), dërgo një SMS me tekst Ndrysho pajisje në kodin e shkurtër 133 ose 134.

Vizion Plus

Living

Jolly HD

3  Plus

Smile

Tring Shqip

Tring Tring

Tip TV

KIDS

SuperRTL

Cartoon Network

Boomerang

Tring Max

Tring Super

Sofia

Tring Comedy

Fox

Fox Life

Fox Crime

Tring History

Tring Planet

Travel Channel

National Geographic Channel

Luxe TV

Food Network

TVSH Tokesore

Kanali 7

Click TV

BBF

Rai 1

Canale5

TGCom24

CNN International

BBC World News

World Fashion Channel

Tring Sport News

Tring Sport 1

Tring Sport 2

Tring Sport 3

Tring Sport 4

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Last Update: 29 December 2016